Un detinut de la Penitenciarul Rahova, condamnat la 13 ani pentru omor, a evadat de la un punct de lucru exterior

Un detinut de la Penitenciarul Bucuresti Rahova, care executa in regim deschis o pedeapsa de 13 ani si patru luni pentru omor, a evadat de la un punct de lucru exterior, unde desfasura activitati de intarire a dispozitivului de paza

Author: A.C. marți 07 martie 2017 , 09:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit Penitenciarului Bucuresti Rahova, luni, in jurul orei 20.00, detinutul Bogdan Iftimie "a parasit un punct de lucru exterior, unde presta activitati lucrative si desfasura activitati de intarire a dispozitivului de paza”.

Pentru prinderea detinutului evadat au fost blocate caile de acces spre posibilele directii in care ar fi putut pleca acesta, a fost alarmat personalul penitenciarului si au fost trimise de urgenta mai multe echipe

de cautare formate din angajati ai unitatii de detentie, care coopereaza cu Politia Româna,

Politia Judetului Ilfov, Jandarmeria Capitalei si Politia de Frontiera.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus efectuarea unei anchete administrative, pentru a analiza circumstantele care au dus la evadarea detinutului.

Persoanele care pot da informatii care sa ajute la prinderea detinutului pot suna la numarul de urgenta 112, la Penitenciarul Rahova- 021. 420.24.28 sau pot merge la cea mai apropiata unitate de politie.

Bogdan Iftimie are 28 de ani, inaltime 1,64 met ri, ochi verzi, frunte ingusta, ridata, par saten inchis, statura mijlocie, iar când a evadat purta pantalon tip jeans si jacheta de culoare inchisa, domiciliul acestuia fiind in localitatea Secuieni, judetul Bacau.

Acesta este condamnat definitiv la 13 ani si patru luni de inchisoare pentru omor calificat si executa pedeapsa in regim deschis.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si