Un doctor român din Statele Unite şi-a otrăvit iubita. Anchetatorii i-au cerut să se predea, dar a refuzat. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Un doctor român şochează America. Bărbatul a fost surprins în timp ce-şi otrăvea iubita. Ce s-a întâmplat face înconjurul lumii.

Author: E. V. miercuri 05 decembrie 2018 , 14:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gestul unui român tulbură America. Neurologul Mircea Morariu a fost arestat, după ce pe numele său au fost aduse acuzaţii grave. Doctorul român este acuzat de otrăvirea iubitei sale, Jenny Schroeder, în vârstă de 57 de ani.

Conform presei de peste Ocean, doctorul de origine română i-ar fi pus femeii medicamente în băutura pe care o consuma într-un restaurant.

Un client l-ar fi văzut pe doctor în timp ce punea amestecul în băutură şi a sunat de urgenţă la poliţie. Lui Jenny Schroeder i s-a făcut rău şi a fost transportată la spital unde în urma testelor de sânge s-a descoperit că a fost otrăvită.

A vrut să se sinucidă

Doctorul Mircea Murariu a vrut să-şi pună capăt zilelor în momentul în care anchetatorii l-au anunţat că este suspect în acest caz. A luat cel puţin 90 de pastile de Xanax şi a ajuns la spital. După externare, oamenii legii i-au cerut să se predea, însă Mircea Murariu a refuzat şi a plecat pe mare, însă în cele din urmă bărbatul s-a predat la restaurantul lui Tiger Woods din Jupiter, Florida.

Mircea Murariu se află în prezent într-o închisoare de la West Palm Beach şi aşteaptă ca judecătorii să stabilească o cauţiune. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si