Un elev din judetul Salaj, eliminat de la proba de limba si literatura romana pentru ca i-a sunat telefonul

Un elev din Simleu Silvaniei a fost eliminat de la proba de limba si literatura romana a examenului de Bacalaureat pentru ca i-a sunat telefonul in timpul probei.

A.C., luni 26 iunie 2017 , 14:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Un elev din Centrul de Examen Colegiul Tehnic 'Iuliu Maniu' Simleu Silvaniei, de la Liceul Tehnologic 'Ioan Ossian' Simleu Silvaniei, a fost eliminat din cauza unui telefon mobil care a sunat in timpul probei. Conform Metodologiei de organizare si desfasurare a examenului de Bacalaureat candidatul respectiv a pierdut, astfel, nu doar sesiunea din acest an, ci si dreptul de a participa la urmatoarele doua sesiuni", precizeaza luni, intr-un comunicat de presa, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Salaj, Marcel Lucaciu, potrivit Agerpres.

Probele scrise ale bacalaureatului, sesiunea iunie-iulie 2017, au inceput luni cu testul de Limba si literatura romana. Peste 135.000 de candidati din toate promotiile s-au inregistrat la examenele care vor fi organizate in 439 de centre. Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a cerut ca pentru zilele caniculare sa fie asigurata in centrele de examen apa potabila si asistenta medicala.

Marti, se va desfasura proba la Limba si literatura materna, iar miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului. Ultima proba scrisa din aceasta sesiune, proba la alegere a profilului si specializarii este programata pentru vineri.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si