Un focar de COVID-19 a fost depistat, în Prahova, la un centru social din subordinea DGASPC

Un alt focar de infectare cu SARS Cov 2 a fost identificat, astăzi, în județul Prahova într-un centru de îngrijire a copiilor abandonaţi, unde şapte persoane, majoritatea din rândul angajaţilor centrului, au fost diagnosticate cu COVID-19.

Alina Raducu, vineri 16 octombrie 2020 , 16:49

Un focar de COVID-19 a fost depistat, în Prahova, la un centru social din subordinea DGASPC
Un focar de COVID-19 a fost depistat, în Prahova, la un centru social din subordinea DGASPC
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un nou focar de SARS Cov 2, în Prahova

" Direcţia de Sănătate Publică Prahova a identificat un focar de SARS-CoV-2 la Centrul de Servicii Sociale Sfântul Andrei Ploieşti, acolo unde 7 persoane au fost depistate cu noul coronavirus. Dintre acestea 5 persoane fac parte din rândul angajaţilor centrului, iar două persoane fac parte din rândul beneficiarilor, având vârste de 4 şi 18 ani.

Salariaţii s-au izolat la domiciliu, copiii rămân în supraveghere medicală, izolaţi, în centru. S-a efectuat dezinfecţia spaţiilor”, informează Prefectura Prahova.

Potrivit unei raportări pentru 24 de ore, sunt 145 de persoane nou confirmate cu SARS-CoV-2, în judeţul Prahova, cele mai multe dintre acestea – 67, făcând parte din categoria de vârstă 40-59 de ani.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţul Prahova 7.583 de persoane au fost confirmate pozitiv cu Coronavirus, iar 256 dintre pacienţi au decedat. În doar 24 de ore au fost raportate cinci noi decese, cauza fiind asociată cu infecţia cu SARS-CoV-2, doi bărbaţi de 62 şi 65 ani şi trei femei cu vârste de 48, 68 şi 84 de ani, cu toţii având comorbidităţi.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Un nou concurent intră în competiție!... Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Un nou concurent intră în competiție! Despre ce fotbalist celebru este vorba?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si