Un fost antrenor a fost gasit vinovat de abuzuri sexuale contra unor minori
Sport

Un fost antrenor a fost gasit vinovat de abuzuri sexuale contra unor minori

V.P.
13 feb 2018

Fostul antrenor si cautator de talente al clubului Crewe Alexandria, Barry Bennell, a fost gasit vinovat de abuzuri sexuale asupra unor juniori in anii '80, informeaza AFP.

In varsta de 64 de ani, el trebuia sa raspunda la 48 de infractiuni precum viol, tentative de viol si agresiuni sexuale contra a 12 baieti in perioada 1979/1990.

Citeste si: Doliu in sport! Diagnosticat cu o boala necrutatoare, un fotbalist, in varsta de 36 de ani, a murit

El a pledat vinovat pentru sase capete de acuzare de atentat la pudoare. Juratii urmeaza sa delibereze, miercuri, asupra altor capete de acuzare.

Citeste si: Marea durere prin care a trecut un celebru fotbalist roman! Fetita lui Ion Marin a stat prin spitale cu o boala grava la gura!

Barry Bennell, fost cautator de talente si antrenor la Crewe Alexandra, este acuzat de patru fosti fotbalisti de abuzuri sexuale. Andy Woodward, Steve Walters, Jason Dunford si Chris Unsworth, care au varste de 43 si 44 de ani, sunt cei care au vorbit pana in prezent despre traumele suferite cand erau juniori sub conducerea lui Bennell.

Citeste si: Scandal urias la Dinamo! Unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei a anuntat ca pleaca din cauza familiei

 

viewscnt
TAGURI: abuz sexual

Urmareste-ne pe Facebook