S-a luptat cu boala timp de 6 ani

Fernando Ricksen s-a luptat timp de 6 ani cu boala sa neuronală, iar Glasgow Rangers a organizat în 2015, un meci caritabil, la care au asistat peste 41.000 de fani.

În 2013, Ricksen făcuse și-a pierdut capacitatea de a comunica și de a se mișca, însă în ultima vreme făcuse mai multe progrese și spera că poate să-și prelungească viața, într-un centru specializat din Scoția.

Un fotbalist celebru a murit! S-a luptat 6 ani cu o afecțiune neuronală

Citeste si: O renumită cântăreață de muzică populară împușcată în cap de soț. Scene terifiante chiar în fața copilului

Tristul anunț a fost făcut public de Glasgow Rangers, fostul său club, în această dimineață: „Clubul nostru este foarte trist să anunțe vestea conform căreia fostul nostru jucător, Fernando Ricksen a decedat, după o luptă grea cu boala sa neuronală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fernando a câștigat 6 titluri pe Ibrox, el fiind unul dintre mai mulți fotbaliști olandezi, care au ajuns în vara anului 2000, alături de antrenorul Dick Advocaat, la echipă”.

Un fotbalist celebru a murit! S-a luptat 6 ani cu o afecțiune neuronală

Citeste si: Fetița de 9 ani care a murit în accident se afla alături de mama ei și urmau să ajungă la medic la Botoșani

Pe 27 iulie, Fernando împlinise 43 de ani

În 2015, Fernando Ricksen a făcut un documentar, în care vorbea despre boala sa: „Când am primit vestea, nu am putut să cred.

Am crezut că au făcut o greșeală, poate mi-au încurcat fișa cu a altcuiva.

După o lună de teste, am aflat exact ce am. Nu puteam să stau să mă tot întreb de ce mi s-a întâmplat. S-a întâmplat și trebuie să găsesc motive pentru care să fiu în continuare fericit”.

Un fotbalist celebru a murit! S-a luptat 6 ani cu o afecțiune neuronală

Ricksen a jucat 12 partide pentru naționala Olandei, iar în cariera sa a câștigat mai multe trofee importante: de 3 ori campionatul în Scoția, de 2 ori Cupa Scoției, un titlu în Rusia cu Zenit, un trofeu Europa League și Supercupa Europei.

Un fotbalist celebru a murit! S-a luptat 6 ani cu o afecțiune neuronală

Citeste si: Bombă sexy găsită moartă în casă. Ce a pățit Claudia

Sportivul a înscris 22 de goluri în cariera sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si