Tânăra în vârstă de 33 de ani din Doncaster a declarat că iubitul ei, Reece Thompson, a bătut-o trei zile la rând până a desfigurat-o.

Tânărul în vârstă de 26 de ani a jucat pentru o echipă din liga secundă- York City- a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în urma atacului brutal care a avut loc la începutul acestui an.

Citeste si: Cutremur puternic în Vrancea, vineri dimineaţă

Citeste si: A vrut să bată ,,recordul lui Iisus'' și a ținut post negru 30 de zile. Un preot a murit pentru credință

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Thompson are și un ordin de restricție pe o perioadă de 10 ani, timp în care nu se poate apropia de fosta iubită, pe care a amenințat-o că o va scoate complet goală în stradă.

„Reece m-a bătut în mod constant. M-a lovit și cu ranga din fier, mi-a rupt maxilarul și mi-a spart o oglindă de cap. M-a obligat să ling vopsea. Am crezut de multe ori că o să mor...

Mă obliga să stau cu mâinile lângă corp, să nu mă apăr cu mâinile de lovituri”, a povestit Danielle.

Citeste si: VIDEO| Șeful de la Serviciul de permise din Giurgiu și un primar, reținuți

Citeste si: Prognoză meteo. Se reîntoarce vara? Cu cât cresc temperaturile în intervalul 23-29 septembrie

Femeia a povestit că relația dinte ei s-a stricat în momentul în care fotbalistul a găsit o poza nud cu ea făcută cu aproximativ 10 ani în urmă.


În urma agresiunilor pe care i le-a provocat, Reece a fost concediat de la echipă, iar câteva luni mai târziu a primit și condamnarea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si