Un incendiu a izbucnit joi pe un versant ămpăduit din zona Ierpeș a Parcului Natural Apuseni.

Acesta este al treilea incendiu izbucnit în ultimele zile. Romsilva le cere localnicilor să nu mai incendieze miriștele.

Citeste si: Incendiu de vegetaţie la marginea municipiului Timişoara

Incendiile de vegetație au cuprins mai multe orașe din România. Grecia se află și ea sub focul provocat de temperaturile extreme.

Autoritățile  fac apel la turiști pentru a verifica zonele în care urmează să călătorească.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Un copil de 2 ani din județul Suceava a murit carbonizat într-un incendiu care a cuprins o bucătărie de vară

Un incendiu de vegetație a cuprins marginea municipiului Timișoara

”  În jurul orei 11:38 am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată în zona Ronaţ din Timişoara (Str.  Nicolae Titulescu).

Citeste si: VIDEO- Incendii de vegetație în mai multe zone din țară. În Teleorman, circulația pe un drum național a fost oprită

La faţa locului intervin 4 autospeciale de stingere şi 10 pompieri din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Timişoara, 2 autospeciale de stingere cu 5 pompieri din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara. De asemenea, la incendiu intervin voluntarii din cadrul SVSU Săcălaz şi SVSU Sânmihaiul Român  ”, transmite ISU Timiş.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 30 de hectare de vegetaţie, cu mai multe focare active.

Citeste si:  Caniculă în România- se activează celula de criză

Incendii de vegetație pe un drum din Teleorman

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, incendiul de vegetaţie din data de 18 iulie a blocat traficul pe DN 6 în zona Vităneşti. ISU a menţionat că incendiul de vegetaţie s-a manifestat în apropierea drumului european E70 pe un front de 300 de metri şi pe aproximativ 50 de hectare de mirişte, cu degajări de fum pe carosabil.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si