Domingos Montagner impreuna cu o alta actrita din telenovela, Camila Pintanga au vrut sa faca o baie in raul San Francisco, la sfarsitul zilei de filmare. Curentii puternici ai raului l-au tras pe barbat, care a inceput sa strige dupa ajutor. Oamenii care se aflau in zona au crezut ca este vorba despre o scena din telenovela si nu au sarit sa il ajute pe barbat.
Trupul barbatului a fost gasit la 300 de metri fata de locul in care s-a inecat.
Domingo Montagner era casatorit cu Luciana Lima si impreuna aveau 3 copii.
Raul in care s-a inecat actorul este evitat de localnici, datorita curentilor puternici, scrie publicatia Mirror.

Domingos Montagner impreuna cu o alta actrita din telenovela, Camila Pintanga au vrut sa faca o baie in raul San Francisco, la sfarsitul zilei de filmare. Curentii puternici ai raului l-au tras pe barbat, care a inceput sa strige dupa ajutor.

Oamenii care se aflau in zona au crezut ca este vorba despre o scena din telenovela si nu au sarit sa il ajute pe barbat. Trupul barbatului a fost gasit la 300 de metri fata de locul in care s-a inecat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Domingo Montagner era casatorit cu Luciana Lima si impreuna aveau 3 copii. Raul in care s-a inecat actorul este evitat de localnici, datorita curentilor puternici, scrie publicatia Mirror.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si