Un infractor a fost închis pentru două lovituri de date la Alba Iulia

Metoda Șmen face tot mai multe victime, ultimele două fiind din Alba Iulia. Un țepar a fost condamnat în trecut pentru 10 astfel de fapte.

Author: Diana Puiu joi 19 mai 2022 , 15:59

Un infractor a fost închis pentru două lovituri de date la Alba Iulia

Un infractor a fost închis pentru două lovituri de date la Alba Iulia

[Sursa foto: Kfetele.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

L. Denes a primit, prin hotărârea din 11 mai 2022, 9 luni de închisoare pentru două infracțiuni, pedeapsa fiind contopită cu altele mai vechi, rezultând o condamnare la 3 ani și 1 lună în regim de detenție.

Citeste si: Trei tineri din Cugir au furat sticle de whiskey și le-au dat la schimb pe etnobotanice

Una dintre fapte a avut loc pe data de 3 martie 2020, atunci când una din victime a scos suma de 900 de lei de la un bancomat de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Imediat a fost abordată de un escroc care i-a solicitat să schimbe suma de 500 de lei, formată din bancnote de 10 lei, în bancnote cu o valoare mai mare.

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citeste si: Noua înșelătorie prin care vi se pot lua banii. Poliția avertizează să nu vă lăsați păcăliți

Victima nu a numărat bancnotele și a constatat ulterior că a primit mai puține

”Persoana vătămată a fost de acord, a remis inculpatului suma de 500 de lei şi a primit în schimb mai multe bancnote în cupiură de 10 lei.

În momentul în care persoana vătămată a numărat respectivele bancnote, a constatat că sunt doar 46 şi nu 50, câte ar fi trebuit să fie. În aceste condiţii, persoana vătămată a restituit inculpatului suma pentru a fi completată cu bancnotele lipsă, iar acesta din urmă a mai adăugat 4 bancnote de 10 lei şi a restituit suma de bani. În acest moment, profitând de neatenţia persoanei vătămate, inculpatul a reţinut suma de 190 de lei”, se precizează în hotărârea Judecătoriei Alba Iulia.

Citeste si: Un tâlhar a fost prins după ce a smuls un telefon mobil din mâna unei femei

Victima nu a mai numărat suma de bani primită și a plecat din vecinătate, numărând banii abia la un magazin, fapt care a constatat că lipsește suma de 190 de lei.
În momentul în care persoana vătămată a numărat respectivele bancnote, a constatat că sunt doar 46 şi nu 50.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si