Un interlop periculos din Iași a fost eliberat inexplicabil după ameninţări cu moartea şi şantaj: "A fost o neînţelegere"

Bogdănel Corduneanu, unul dintre fraţii Corduneanu a fost lăsat în liberatate de magistrați, după ce a şantajat un om de afaceri din Iaşi şi l-a ameninţat cu moartea, pentru un împrumut pe care chiar Bogdănel Corduneanul îl ceruse omului de afaceri.

Author: K.B. luni 16 decembrie 2019 , 17:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deși se cunoșteau din copilărie, asta nu l-a oprit pe Bogdănel Corduneanu să-l considere dator pe bărbatul respectiv, deşi chiar el era cel care ceruse împrumutul.

Bogdănel Corduneanu ar fi fost eliberat fără nicun fel de măsură luată împotriva sa, după ce ar fi ameninţat cu moartea un om de afaceri din oraş, acesta inventându-i unui om de afaceri din oraş o presupusă datorie, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Bogdănel Corduneanu i-ar fi cerut omului de afaceri un împrumut de 20.000 de lei, bărbatul spunând că îl poate ajuta, în momentul în care va dispune de o sumă atât de mare.

După câteva zile, omul de afaceri a început să fie amenințat de către Bogdănel Corduneanu: "O să te caut eu să îţi dau nişte cuţite cât de curând"

Citeste si: Cârnaţi de casă. Cum se prepară corect și care este Ingredientul secret care îi face foarte gustoși

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Un revoluţionar din Timişoara a solicitat Armatei să îşi ceară scuze timişorenilor, la 30 de ani de la Revoluţie

"Văzând că numitul Corduneanu Bogdan mă suna des, la 4-5 zile, nu îi mai răspundeam la telefon, iar acesta îmi spunea la telefon atunci când îi răspundeam că nu e bine să nu-i răspund, că mă bagă în portbagaj, că mă poate găsi oriunde în acest oraş să-mi facă rău. Dintr-o promisiune de a-l ajuta cu un împrumut de 20.000 de lei, am devenit dator în ochii lui Bogdan Corduneanu cu această sumă", a declarat victima.

Citeste si: O placă din bronz în memoria eroilor, trimisă de Donald Trump, preşedintele SUA, la Timişoara, la împlinirea a 30 de la Revoluţie

Citeste si: ALERTĂ ÎN CAPITALĂ: Două femei au fost înjunghiate în plină stradă de un cetățean israelian

"Să vezi ce răngi în cap îţi dau eu cât de curând, văd că o dai numai în vrăjeală", "O să te caut eu să îţi dau nişte cuţite cât de curând", erau mesajele pe care omul de afaceri le primea de la Bogdănel Corduneanu.

Îngrijorat de soarta sa, omul de afaceri a apelat la poliție, iar Bogdan Corduneanu a fost reţinut, apoi plasat în arest la domiciliu, apoi eliberat fără vreo măsură restrictivă, pe motiv că acuzaţiile din rechizitoriu nu sunt susţinute de probe, iar totul era o neînţelegere între prieteni vechi.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si