Un jucător de 29 de ani din Liga I a renunţat la fotbal pentru a juca poker! Câştigă dublu faţă de momentele în care dădea goluri

Un jucător care ajunsese la 120 de meciuri în prima ligă din România şi la 3 selecţii în Naţionala Under19 a României a renunţat la sportul rege pentru a juca poker.

Author: Calin Perian Webeditor: Mihai Dragan joi 18 octombrie 2018 , 15:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Scârbit de ce se petrece în fotbal, Alexandru Vagner, cotat acum câţiva ani la valoarea de 450.000 de euro, a renunţat la sportul care l-a făcut cunoscut şi s-a dedicat pokerului.

”Nu mai vedeam niciun viitor în fotbal. Ce să fac, să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am bani doar de mâncare.

Am fost păcălit, umilit, ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres”, a declarat Alexandru Vagner pentru 100% Sport.

Fostul fotbalist, ajuns acum la 29 de ani, recunoaşte că a fost încântat de noua alegere şi pentru că îşi poate creiona singur programul zilnic. De-a lungul timpului, Vagner a avut mai multe câştiguri, dar spune că cel mai mare a fost de 16.000 de euro, bani obţinuţi în urma unui turneu de 12 ore.  “Avantajul pokerului este că nu ai un şef, îţi faci programul cum vrei tu. Dacă vreau să îmi iau concediu, nu trebuie să fac nicio cerere.

Nu regret deloc decizia luată.  Am început o nouă etapă din viaţa mea. Media câştigurilor mele de până acum înseamnă dublu faţă de contractul pe care îl aveam ca fotbalist în Liga 2“, a mai spus Vagner.

Alexandru Vagner a semnat primul contract de profesionist la Gloria Bistriţa, dar a prins numai 27 de partide în tricoul acestei echipe care l-a împrumutat în dese rânduri. A mai jucat la Baia Mare, Forex Braşov şi Târgu Mureş cât timp s-a aflat sub contract cu gruparea bistriţeană. În 2015 a semnat cu Concordia Chiajna care l-a trimis şi ea un an împrumut la Braşov, pentru ca ultima echipă din cariera lui Vagner să fie Petrolul Ploieşti.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si