Un bărbat imobilizat în scaun cu rotile, din județul Gorj, i-a șocat pe oamenii legii, după ce a vrut să incendieze mașina care aparține primăriei din localitatea unde locuiește. Individul ar fi recurs la astfel de gesturi în semn de protest.

Bărbatul este din comuna Brănești, județul Gorj. 

Citește și: Trupul carbonizat al unui bărbat de 82 de ani a fost găsit într-o casă incendiată de nepoata victimei

Cum s-a petrecut incidentul șocant

Bărbatul aflat în scaun cu rotile a turnat benzină pe autoturismul primăriei și a amenințat că-i dă foc. El era supărat pentru că primăria nu le-a aprobat cetățenilor organizarea unui protest în ceea ce privește drumul impracticabil din comuna lor, scrie antena3.ro

Drumul cu pricina este plin de gropi, pe o suprafață de 8 kilometri, acolo unde localnicii și-au distrus mașinile.

Citește și: Incendiu puternic într-o pădure de la Slănic Moldova. Pompierii au intervenit

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

După ce a turnat benzină pe autoturismul primăriei, el a anunțat oamenii legii de ceea ce urmează să facă. Apoi, mai multe echipaje ale pompierilor și polițiștilor s-au deplasat la locul unde urma să fie incendiat vehiculul, pentru a constata cele întâmplate.

Poliția i-au întocmit bărbatului furios un dosar penal pentru amenințare, iar pompierii au intervenit pentru a se asigura că nimeni și nimic nu este în pericol.

Citește și: VIDEO- Clipe de coșmar pentru Andreea Tonciu și mama ei după pornirea unui incendiu! Focul a izbucnit chiar lângă florăria lor

Trupul carbonizat al unui bărbat de 82 de ani a fost găsit într-o casă incendiată de nepoata victimei

Un bărbat de 82 de ani din Argeș a pierit noaptea trecută într-un incendiu teribil provocat chiar de nepoata victimei. Omul a fost găsit carbonizat.

Tragedie în comuna argeșeană Lerești. Bărbatul care locuia singur fusese vizitat noaptea trecută de nepoata lui.

„E frate cu mama mea. Îi aduceam mâncare când puteam. Eu i-am făcut focul. Eu între timp am plecat. M-a sunat un vecin că a luat foc casa”, spune nepoata acestuia.

Citește și: VIDEO- Atacuri masive cu rachete în Ucraina! Putin vrea să se răzbune după presupusul atac de la Briansk

„Ne-am deplasat la locul solicitării cu trei autospeciale de apă și spumă și un echipaj SAJ. În interior a fost surprins proprietarul, ulterior fiind declarat decedat de către echipajul SAJ”, a declarat Plutonier adjunct ISU Argeș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si