La fața locului au intervenit pompierii salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă.

Uneia dintre victime i s-a administrat oxigen după ce a fost acoperită în totalitate de malul de pământ.

Citeste si: O femeie din Satu Mare a fost strivită de propria mașină

O femeie din Satu Mare a fost strivită de propria mașină

Un accident mortal a avut loc și în Satu Mare, tot în cursul zilei de vineri. O femeie aflată în mașină cu copilul ei de 5 ani a coborât din aceasta, dar nu a asigurat mașina înainte de a o lăsa în pantă. Aceasta a luat-o la vale, iar femeia a încercat să o oprească, dar a fost strivită de propriul autoturism.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Explozie puternică într-un bloc din Satu Mare. Opt oameni au ajuns de urgență la spital

Mai multe echipaje de prim-ajutor au ajuns la fața locului și au încercat resuscitarea victimei timp de câteva minute, însă au fost nevoiți să declare decesul.

Explozie puternică într-un bloc din Satu Mare

Clipe de coșmar, sâmbătă seara, pentru locatarii unui bloc din oraşul Livada, judeţul Satu Mare. Un televizor a explodat, iar o scânteie a aprins tabloul de siguranţă. Pompierii au intervenit. O bubuitură puternică  s-a auzit în întreg blocul, după ora 18.00,

sâmbătă seara. Imediat, locatarii au sunat la 112 pentru a solicita ajutor de urgență. În doar câteva momente de la  explozie, casa scării a fost inundată cu fum.

Citeste si: Intervenție a salvamontiștilor în Făgăraș: un turist care şi-ar fi fracturat glezna

La fața locului s-au deplasat 2 ofițeri și 18 subofițeri cu o autospeciala de lucru la înălțime, 2 autospeciale de stingere cu apa și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și doua ambulanțe SMURD.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si