Un medic în vârstă de 58 de ani de la terapie intensivă s-ar fi sinucis în interiorul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C Iliescu din Capitală, informează Antena 3 CNN.

Ce spun colegii medicului despre tragedie?

Totul ar fi avut loc vineri dimineață, iar trupul neînsuflețit ar fi fost deja ridicat și dus la INML, mai precizează sursa citată. Deja oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu exactitate.

Colegii bărbatului sunt în stare de șoc și au numai cuvinte de laudă pentru el.

"Era unul din lupii tineri care promitea enorm. A fost un șoc pentru noi. Este încă o victimă pe altarul acestei specialități care este dovedită ca fiind profesia cea mai grea din toate meseriile din lume, are cea mai mare rată a suicidului și depresiilor”, a declarat președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, Dorel Săndesc.

Citește și: Caz teribil! Un tânăr de 23 de ani a încetat din viață în timp ce își făcea un tatuaj, într-un mall din Timișoara

Un medic specialist s-a stins din viață la 41 de ani

Un alt medic extrem de apreciat a încetat din viață la doar 41 de ani. Acesta era medic specialist în București, însă era originar din Suceava.

Bărbatul ar fi suferit un accident vascular, scrie Cotidianul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Am înțeles că sâmbătă ar fi făcut un AVC, în timp ce conducea mașina proprie în București. Nu știam să aibă nicio problemă de sănătate. Nu am reușit să iau legătura cu familia lui, nici măcar cu mama lui. Mama lui suferea de mult timp de o boală incurabilă. El a fost cel care a ținut-o în viață în ultimii ani. Trecând prin trei infectării cu Covid și pe fond de citostatice și alte probleme de sănătate a fost foarte greu. A fost un profesionist un om cu pregătire extraordinară. A fost un om dedicat profesiei lui și un om care s-a implicat în știința medicală”, a spus Ramona Lăzuran.

Medic mort București

El este medicul Ștefan Veliceasa.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Decizie surprinzătoare în favoarea lui Cătălin Cherecheș. Judecătorii i-au scăzut o parte din pedeapsă!

Ștefan Veliceasa ar fi salvat numeroși oameni în perioada pandemiei, și nu numai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si