Un medic din China rupe tăcerea:" Infecţia e mult mai rea decât se spune. Sunt mult mai multe cazuri"

Un medic care lucrează într-un spital din Wuhan, punctul zero al contaminării, a publicat un clip în care spune că situaţia e cu totul diferită şi că cei infectaţi sunt mult mai mulţi: 100.000.

K.B., duminică 26 ianuarie 2020 , 16:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Am lucrat toată ziua, acum am ieşit din tură. Plâng încontinuu. Infecţia e mult mai rea decât se spune. Sunt mult mai multe cazuri. Doctorii au estimat că ar fi peste 100.000", spune femeia, pentru a completa că doar zece doctori au tratat peste 100 de persoane care au contactat virusul într-o zi, notează dailystar.co.uk. "Mulţi nu vor scăpa, guvernul nu ne dă medicamente. Pacienţii ne roagă disperaţi, dar nu avem ce face. Mor sub ochii noştri", mai spune medicul.

Citeste si: Coronavirus: mai contagios decât se așteptau specialiștii, se transmite chiar și atunci când nu dă simptome

Citeste si: Actriţa Marsha Kramer, care a apărut în serialul "Modern Family", a murit la vârsta de 74 de ani

Cadavrele celor care au murit din cauza coronavirusului, lăsate pe holuri

Citeste si: PSD cere autorităţilor măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului: Epidemia nu se împiedică de cele trei afişe din aeroporturi

Clipuri şocante cu oameni care se îmbulzesc pe holurile spitalelor din Wuhan au împânzit internetului. În o serie de imagini realizate la Spitalul Crucii Roşii din Wuhan, se vede cum bolnavi aşteaptă pe holurile unde sunt lăsat şi cadavrele celor morţi din cauza virusului nemilos. Medicii lucrează ture interminabile şi au nevoie de scutece pentru că nu pot merge la toaletă. Personalul din spitale se teme chiar că va fi şi el infectat, pentru că nu cum să evite virusul.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si