Un moldovean s-a razbunat crunt pe tanarul care i-a batjocorit fiica
Social

Un moldovean s-a razbunat crunt pe tanarul care i-a batjocorit fiica

A.S.
7 dec 2017

Potrivit telegraph.md, tatal tinerei a aflat despre acest caz, s-a imbatat a luat arma de vanatoare care o detinea legal si l-a gasit pe baiatul dornic de popularitate. Ce a urmat a fost dea dreptul socant.

Fiind sub influenta alcoolului si a nervilor, tatal fetei l-a urcat pe adolescent in masina, l-a dus la o margine de sat si sub amenintarea cu arma ca il impusca, a fortat adolescentul sa se dezbrace cu pielea goala si l-a fotografiat. Dupa care, barbatul a pus toate pozele pe mai multe retele de socializare.

Seful adjunc al IGP, Gheorghe Cavcaliuc a confirmat pentru sursa citata ca Politia s-a sesisat deja pe acest caz si a fost pornita o cauza penala.

Citeste si: Copilarie distrusa pentru trei frati din Ialomita! In doar trei luni, si-au pierdut ambii parinti

„Va aduc la cunostinta ca pe marginea acestui caz a fost itentata deja o cauza penala. Este regretabil atat gestul minorului, cat si reactia iesita din comun a tatalui fetei. Ca si parinte a doi copii, incerc sa inteleg starea emotionala a barbatului. Dar totusi amenintarea cu arma a acestui minor si maltratarea lui psihologica nu poate fi justificata sub nici o forma. In baza probelor acumulate, pentru stabilirea tuturor circumstantelor si administrarea probelor, barbatul a fost retinut pentru 72 de ore.”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc. 

Sursa: telegraph.md

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook