Un șofer și un motociclist s-au șicanat în trafic, în București, cel din urmă având asupra lui un cuțit.
Incidentul a avut loc sâmbătă seara în trafic, în Capitală, zona Miorița. În ajutorul șoferului a sărit și un pasager aflat în aceeași mașină.

Citeste si: Bărbat amenințat cu pistolul după o ceartă în trafic

”În data de 21 mai 2022, în jurul orei 22.

30, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 2 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că 3 bărbaţi sunt implicaţi într-un conflict fizic. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii menţionate, precum şi echipaje de prim ajutor”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| O mamă și fiul ei au fost la un pas de moarte, după un accident violent petrecut în județul Timiș

Motociclistul avea asupra lui o armă albă. ” Din primele date a rezultat faptul că pe fondul unei şicanări în trafic, cele trei persoane s-au implicat într-o altercaţie, în urma căreia conducătorul auto şi cel moto au suferit anumite vătămări.

Au fost evaluaţi medical la faţa locului”, a mai precizat Poliţia.

Cercetările continuă în vederea stabilii motivului pentru care a început conflictul dintre cei doi.

Un bărbat a fost amenințat cu pistolul în trafic

Un bărbat a fost amenințat cu pistolul pe un drum din Dolj. Incidentul ar fi avut loc după o șicanare în trafic. Incidentul a avut loc pe data de 10 aprilie, pe un drum din Dolj.

Citeste si: O femeie și un bărbat au decedat într-un accident pe DN1

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au fost sesizați sâmbătă, prin apel la 112, cu privire la faptul că un pasager care se afla într-o mașină a fost amenințat cu un pistol de un alt pasager.

Citeste si:  O persoană a decedat în urma unui accident pe DN2

La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Giurgița. Asupra lui a fost găsită  o armă neletală  cu bile și 7 cartușe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si