Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a publicat imaginile cu accidentul pe pagina sa de Facebook. 

"În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii. Din fericire, n-au fost înregistrate victime, însă șoferul vinovat a fugit de la fața locului", a scris edilul pe rețeaua de socializare.

"N-au fost înregistrate victime, însă şoferul vinovat a fugit de la faţa locului.

Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliţia Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate", a mai scris Daniel Băluţă pe Facebook.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Accident cu patru mașini în Bragadiru, pe DN6. Circulația este oprită

El a precizat că reprezentanţii autorităţii locale nu vor accepta nicio abatere şi nu vor trece cu vederea nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiţii al comunităţii Sectorului 4, indiferent de valoarea acestuia sau de modul în care este produsă.

Șir de accident în Pasajul Unirii

Din imaginile video reiese că un șofer nu a adaptat viteza, în momentul în care a intrat în pasajul Unirii, și a cauzat un accident în lanț. Pasajul era aglomerat, la ora producerii accidentului, așa că întreaga arteră a fost blocată. 

Este al doilea accident grav produs în pasajul Unirii, după ce, la mijlocul lunii octombrie o mașină a luat foc în același subteran. Flăcările au izbucnit de sub motorul mașinii, un autoturism marca Mini Cooper, moment în care șoferul a oprit urgent.

În mașină erau trei adulți și un copil mic. Aproximativ 100 de persoane au fost surprinse, în pasaj, la momentul izbucnirii incendiului.

Din fericire, nici în acel accident nu au fost înregistrate victime, deși incendiul a umplut subteranul cu fum. Instalațiile de ventilație din tunel au pornit și au facilitat o intervenție mai rapidă a pompierilor, iar flăcările nu s-au extins și la alte autoturisme blocate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si