Un număr de 120 de persoane care nu au respectat autoizolarea, amendate cu suma totală de 1,8 milioane de lei / Cele mai multe amenzi, în judeţele Neamţ şi Hunedoara

Un număr de 120 de persoane care nu au respectat măsurile de autoizolare au fost amendate cu suma totală de 1,8 milioane de lei de inspectorii sanitari de la direcţiile de sănătate publică. Cele mai multe amenzi au fost date în judeţele Neamţ şi Hunedoara.

K.B., miercuri 18 martie 2020 , 15:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Până în prezent, inspectorii sanitari din cadrul direcţiilor de sănătate publică au aplicat amenzi în valoare de 1.835.000 lei unui număr de 120 persoane pentru nerespectarea autoizolării, conform HG 857/2011, art. 30, lit H., transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate de către inspectorii sanitari din Neamţ şi Hunedoara, câte 12 amenzi în fiecare dintre aceste judeţe, cu valoare de 210.000 lei (Neamţ), respectiv 134.000 lei (Hunedoara).

Citeste si: Horoscop 19 martie 2020. Conflictul în care eşti implicat ajunge azi într-un punct periculos

Citeste si: Femeie din Buzău transportată la Spitalul Judeţean cu probleme de respiraţie şi testată pentru coronavirus

"Reamintim că, în cazul în care o persoană călătoreşte într-o ţară expusă infecţiei cu noul coronavirus din zonele de risc rosie/galbenă, la revenirea în ţară ramane obligatoriu în carantină/izolare la domiciliu timp de 14 zile, împreună cu familia", mai arată Grupul de Comunicare Strategică.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si