De aproape o saptamana, parintii simt ca se sting de durere. Marius, fiul lor, mandria lor, a disparut fara sa lase nimic in urma. Niciun mesaj, niciun bilet de adio, nici macar banuiala ca un gand cumplit i-ar chinui zilele.Acasa, mama si tatal stau cu ochii atintiti spre Cer, cu speranta intr-o minune, pe cand, afara, autoritatile il cauta in apa si pe pamant.

TEPES MARCEL, sublocotenent ISU Neamt: „ Am fost anuntati printr-un apel telefonic la 112, despre faptul ca o persoana s-a aruncat de pe podul de la caprioara in apele rauluio Bistrita”.

Nimic nu apasa pe sufletul curat al lui Marius, spun parintii, convinsi ca fiul lor nu s-a aruncat in adancuri, ci s-a retras in rugaciune, la vreo manastire. Baiat cu frica lui Dumnezeu, n-ar fi fost in stare de-un asemenea pacat.

Tatal spune ca nu a vazut nicio schimbare in comportamentul fiului lor. „ Noi tragem nadejedea ca o fi pe la o manastire.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Tot acolo trag nadejdea ca ar fi si preotii liceului ortodox. Probabil, intr-un moment de ratacire, ar fi ales sa se retraga de cele lumesti, in sihastrie, asa cum mai obisnuia sa plece.

Dan OIvidiu Cojan. dir liceului teologic: un elev eminent, vorbim despre cel mai bun elev din clasa a 12 a, vorbim despre elevul care pana la momentula actual a adus nenumarate diplome.

Un exemplu de copil si un munte de cumintenie. Disparitia lui Marius Sandulache e un soc nu doar pentru parinti, ci si pentru preotii sub indrumarea care minunea de baiat a reusit sa ajunga cel mai bun dintre cei buni.

Camerele de supraveghere au surprins momentul in care Marius a disparut de la liceu. Baiatul nu a plecat cu masina personala. A luat doar actele cu el. Daca aveti vreo informatie care poate duce la gasirea lui, sunati la 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si