Potrivit Variety, cele două foste cursante, Sarah Tither-Kaplan şi Toni Gaal, au deschis procesul joi, la Curtea Superioară din Los Angeles. În documentele depuse, ele susţin că Franco şi partenerii lui au avut un comportament neadecvat faţă de femeile care veneau la cursuri.

Un anumit regizor și actor acuzat că ține cursuri de actorie pentru a profita de femei

James Franco şi partenerul lui de afaceri Vince Jolivette au deschis Studio 4 în 2014, cu filiale la New York şi Los Angeles.

Cursanţii plăteau 300 de dolari pe lună. Cele două femei susţin că erau intimidate şi privite ca obiecte sexuale şi că au aflat că cele care erau dornice să să se dezbrace în faţa lui Franco şi a prietenilor lui primeau un tratament special.

Studio 4 nu a folosit decât la înşelarea elevilor creduli şi deseori foarte tineri să plătească pentru a susţine dorinţele financiare şi de exploatare ale pârâţilor, se arată în documente.

Potrivit plângerii, Franco a ţinut un masterclass despre scenele de sex din filme. La audiţiile pentru acest atelier, elevii erau forţaţi să participe la activităţi sexuale care treceau dincolo de normele din industrie. Audiţiile erau înregistrate, iar Franco le revedea pentru a decide cine va participa la cursul respectiv.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Un anumit regizor și actor acuzat că ține cursuri de actorie pentru a profita de femei

Citeste si: Gestul șocant al unui bărbat din Galați. A făcut scandal într-un magazin, a amenințat angajatele și a spart geamurile

Un anumit regizor și actor acuzat că ține cursuri de actorie pentru a profita de femei

Avocatul cineastului, Michael Plonsker, a transmis că Franco va căuta să obţină despăgubiri din partea reclamantelor şi a avocatului lor pentru deschiderea acestui proces abuziv.

„Nu este prima dată când aceste acuzaţii sunt făcute şi au fost deja demontate”, a spus Plonsker. El a spus că urmează să analizeze îndeaproape plângerea care a apărut mai întâi în presă şi nu le-a fost adusă la cunoştinţă oficial. „James nu doar că se va apăra, dar va cere daune reclamanţilor şi avocaţilor lor pentru că au deschis acest proces indecent în ideea de a-şi face publicitate”.

În plângere, el este acuzat de discriminare sexuală, hărţuire sexuală, fraudă şi reclamă falsă. Avocaţii de la Valli Kane & Vagnini aşteaptă ca alţi foşti elevi să se alăture demersului.

Un anumit regizor și actor acuzat că ține cursuri de actorie pentru a profita de femei

Citeste si: VIDEO| Uraganul Lorenzo ajunge în Irlanda

Tither-Kaplan este una dintre cele cinci femei care l-au acuzat pe Franco, într-un articol Los Angeles Times apărut în ianuarie 2018, de hărţuire sexuală. El a negat acuzaţiile.

Citeste si: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

James Franco joacă şi produce „The Deuce” (HBO), aflat acum la al treilea sezon, care va fi şi ultimul.

David Simon, creator al show-ului şi producător executiv, a spus că nu a fost făcută vreo plângere la adresa lui Franco în timpul realizării acestui program.

„Din experienţa noastră, a fost complet profesionist ca actor, regizor şi producător”, spunea anul trecut Simon.

Citeste si: Percheziții în cazul din Piața Constituției. Un suspect a fost arestat în urma crimei produse la sfârșitul săptămânii trecute

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si