Un român a devenit milionar în SUA la nici 20 de ani! Sebastian Dobrincu a făcut avere din IT!

Nu mai e un secret că un român a devenit milionar în SUA la nici 20 de ani.

Matei Vaihan, luni 03 iunie 2019 , 09:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

“Silicon Valley ar putea avea circa 5.000 de antreprenori cu averi de milioane de dolari până la finele acestui an, potrviit raportului Yahoo! Finance, citat de Forbes US. Iar unul dintre cei mai tineri milionari din această zonă este românul Sebastian Dobrincu (20 de ani). La 17 ani, Sebastian Dobrincu îşi lansa primul său startup în Statele Unite, care în mai puţin de un an a ajuns să facă vânzări de peste 1 milion de dolari.”, a relatat startupcafe.ro. (vezi ce milionar celebru a lovit o tânără)

Citeste si: Milionarul care şi-a ucis bunica e îngropat în datorii! Dan Cămârzan a eşuat în imobiliare, unde a strâns restanţe de peste 13 milioane de euro!

Un român a devenit milionar în SUA la nici 20 de ani: "Firma lui lucrează cu vedete precum Justin Bieber"

“Firma lui lucrează cu vedete precum Justin Bieber, sau companii precum McDonalds. Doi ani mai târziu, a trecut la următorul nivel, cel de investitor şi caută noi startup-uri pe care să le finanţeze. Este pasionat de programare şi IT încă de foarte mic. La 11 ani Sebastian Dobrincu făcea site-uri pentru companii americane, iar cinci ani mai târziu s-a întâlnit cu câteva dintre cele mai mari nume din tehnologie, Tim Cook (CEO Apple) şi Mark Zuckerberg (CEO Facebook). Imediat după aceste întâlniri a apărut ideea de a-şi lansa propria firma. Şi a creat Storyheap – o platformă care analizează datele conturilor de Instagram şi Snapchat şi este folosită chiar şi de vedete sau firme importante. În prezent, Storyheap are peste 15 milioane de utilizatori”, s-a mai scris despre Sebastian Dobrincu.

Un român a devenit milionar în SUA la nici 20 de ani. Sebastian Dobrincu şi-ar dori să investească în România 

S-a aflat că un român a devenit milionar în SUA la nici 20 de ani. “Avea doar 17 ani când şi-a lansat pe piaţă startup-ul, care încasează anual venituri de peste 1 milion de dolari. Acum, la 20 ani ştie o grămadă de lucruri despre ce înseamnă să faci afaceri în IT şi crede că poate fi de ajutor şi altora, aşa că e în căutare de noi afaceri în care să investească în calitate de business angel. Mai mult, şi-ar dori să găsească un startup în care să investească aici, în România”, s-a mai dezvăluit despre Sebastian Dobrincu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si