Un român a fost omorât, în iulie, în localitatea din Italia unde a fost văzută Luiza Melencu pe strada unde se practică prostituția

Localitatea din Italia, unde un martor susține că a văzut-o pe Luiza Melencu, a fost în mijlocul unui scandal imens între români, un bărbat fiind și omorât.

C.L., miercuri 02 octombrie 2019 , 08:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Presa din Italia a scris în vară despre o răfuială între români, care a avut loc chiar  în localitatea Corigliano Rossano, situată în provincia Cosenza, acolo unde acum, un martor susține că a văzut-o pe Luiza Melencu.

Scandalul între români a avut loc într-o casă de la marginea localității și s-a transformat într-o bătălie în toată regula, în care un bărbat a murit, un român de 43 de ani. S-a întâmplat la începutul lunii iulie, după dispariția Luizei Melencu, fata de 18 ani răpită de Gheorghe Dincă în Caracal, în aprilie.

Românul omorât în Italia, în acceași lună în care Luiza a fost văzută pe strada unde se practică prostituția

Culmea, în aceeași localitate din Italia în care o femeie a susținut că a văzut-o pe Luiza Melencu, la prostituție. Martorul a intrat în direct la o emisiune tv, și a povestit când și cum ar fi văzut-o pe tânăra de 18 ani răpită din Caracal în aprilie.

Pe Luiza am văzut-o în data de 28 iulie. Luiza era pe strada unde se face prostituţie. A văzut-o pe la ora 21:10. În localitatea Corigliano Rossano, Provincia di Cosenza. Luiza era pe strada unde se face prostituţie, aproape. Lângă centrul comercial. Nu era împreună cu celelalte fete care mai erau. Era singură, speriată, că se vedea. Era cu pantalon negru. Pantofi negri cu toc, un tricou alb, păr lung, până la bata pantalonului, vârfurile roşii şi mai sus pe partea dreaptă.

Citeste si: “Alexandra și Luiza sunt în viață”. FBI, concluzia care dă totul peste cap în cazul Caracal

Citeste si: VIDEO | Mama Luizei Melencu, declarații șocante: „ Am fost umilită, forțată. Un comisar a luat foc și m-a amenințat”

Am recunoscut-o, am venit acasă şi la două zile, a apărut pe internet că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu sunt dispărute şi i-am zis soţului meu că pe fata asta am văzut-o la prostituţie, pe strada S.S. 106. Acolo, ea era! Şi am zis că nu greşesc. Şi avea înălţimea 1.60, în jur de 62-63 de kilograme. Era speriată, se uita la fiecare maşină în parte, care erau oprite, că era o coloană mare.

A zis şi soţul meu: „Doamne, cât e de frumoasă! Ce caută aici?!” Dar ea era foarte speriată, se uita în stânga, în dreapta, în faţă, în spate. Am fost la poliţie şi poliţia a zis: „Dacă Ambasada şi Consulatul Român nu au dat-o dispărută în statul nostru, noi nu putem să intervenim.”

Românii noştri de la Ambasadă nu au făcut lucrul ăsta, pentru că în registrul de dispariţii în Italia, fetele nu există”, a spus femeia din Italia, care susține că a văzut-o pe Luiza Melencu la finalul lunii iulie. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si