Românul în vârstă de 60 de ani a fost văzut ultima dată luni, 18 iulie 2022, la orele dimineții, mai exact la ora locală 11:00. Zoltan Moldovan a venit în urmă cu două săptămâni în La Tour-du-Pin pentru a-și vizita familia.

Citeste si: Român căutat de Interpol în Argentina. Gheorghe s-a ascuns la familia partenerei sale. Ce l-a dat de gol

Acesta a plecat din apartamentul situat rue de la République în centrul orașului La Tour-du-Pin.

Bărbatul nu s-a mai întors de atunci. Disperate că nu mai știu nimic de român de aproape o săptămână, rudele lui au alertat jandarmii care au început imediat să-l caute.

Românul în vârstă de 60 de ani suferă ocazional de pierderi de memorie

Conform ultimelor informații aflate la dispoziția oamenilor legii, românul Zoltan Moldovan a fost văzut ultima dată pe 18 iulie, în jurul orei 20:50, în orașul Abrets-en-Dauphiné. Conform familiei sale, bărbatul în vârstă de 60 de ani suferă ocazional de pierderi de memorie.

Citeste si: Descoperire macabră a polițiștilor britanici! Un român a fost surprins de camerele de supraveghere cum transporta un cadavru în tomberon

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un român care își vizita familia în Franța a dispărut. Autoritățile, apel disperat către cetățeni: „Dispariția sa, îngrijorătoare”

Familia nu mai știe nimic de Zoltan de aproape o săptămână

[Sursa foto: captură ledauphine.com]

Totodată, jandarmii francezi din La Tour-du-Pin fac un apel către cetățeni. Zoltan Moldova are 1,70 metri înălțime și este slab. Are părul alb cu chelie parțială. La momentul în care a plecat de acasă, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de jogging bleumarin cu dungi laterale, un tricou alb cu mâneci scurte și purta o șapcă de culoarea kaki.

Citeste si: Bandă de români, destructurată de polițiștii din Franța. Furau telefoane mobile și le trimiteau în Anglia, Italia și România

Oricine are informații despre locul în care s-ar putea afla bărbatul de 60 de ani este rugat să anunțe imediat autoritățile franceze.

Citeste si: VIDEO- Incendii puternice în toată Europa din cauza căldurii. Care sunt țările cele mai afectate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si