Un român este dispărut în Germania din ianuarie. Se oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru cine îl va găsi

Este vorba despre Constantin Popa, un român în vârstă de 30 de ani, care a dispărut în luna ianuarie, în Germania. Nici până în acest moment nu au fost găsite informații despre tânăr, astfel autoritățile din Germania au luat hotărârea de a-l recompensa pe cel care va găsi informații utile despre românul dispărut.

Author: Alina Raducu miercuri 14 octombrie 2020 , 13:05

Un român este dispărut în Germania din ianuarie. Se oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru cine îl va găsi
Un român este dispărut în Germania din ianuarie. Se oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru cine îl va găsi. Foto: polizei.bayern.de
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Românul dispărut în ianuarie, în Germania este de negăsit

Cazul lui Constantin Popa va fi prezentat, astăzi, în emisiunea de pe canalul ZDF "Numărul dosarului XY...Nerezolvat",

de la ora locală 20.15, potrivit donau3fm.de.

Tânărul dispărut, în data de 31 ianuarie, este originar din Tritenii de Jos, Județul Cluj, dar locuia în districtul Günzburg (Kötz) din Germania. Acesta a plecat să muncească în Germania, dar nu a mai ajuns acolo niciodată.

Recompensa pentru găsirea tânărului este de 10.000 de euro

În data de 6 februarie, Unul dintre obiectele pe care tânărul le avea cu el, mai exact un rucsac, a fost găsit de un trecător atârnând de ramura unui copac în apropierea râului Günz, chiar în ziua dispariției. Încă de atunci, autoritățile îl caută pe tânăr neîncetat, însă fără niciun rezultat concret.

Autoritățile din Germania oferă o recompensă de 10.000, pentru ce-l care va găsi informații despre românul dispărut.

Anchetatorii spus că poate fi vorba de o infracțiune, în care victima ar fi românul, se arată într-un comunicat al Poliției din Bayern:

"Cetateanul roman Constantin POPA in varsta de 30 de ani, este dat disparut din data de 30.01.2020. Dupa rezultatele investigatilor efectuate pana acum nu este exclusa o infractiune violenta in dezavantajului disparutului. La KPI (Politia Criminalistica din Neu-Ulm) s-a format un grup de investigare pe nume „Rucksack“ pentru elucidarea acestui caz.
Pentru informatii care duc la clarificarea faptei sau arestarea faptuitorului, se ofera o recompensa in valoare de 10.000 Euro. Legat de acest caz Politia Criminalistica din Neu-Ulm au urmatoarele intrebari:
- Cine se afla in mod regulat in zona rauletului Günz la legatura dintre localitatile Klein- si Großkötz, cine isi plimba de exemplu in acea zona cainele sau foloseste drumul pentru Jogging-, alergat sau drum de bicicleta si a facut eventual obervatii suspecte?
- Cine a vazut Rucsacul prezentat/aratat in acesta zona?

- Cine l-a mai vazut pe Constantin POPA dupa disparitia lui?

- Cine a facut observatii suspecte in zona Kötz la data de 31.01. sau 01.02.2020?

- Cine poate da detalii la clarificarea /elucidarea acestui caz?

Politia Criminalistica din Neu-Ulm cere ajutorul Dumneavoastra si ia in primire informatiile corespunzatoare/referitoare la acest caz la numarul de telefon: 0731/8013-0”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si