Kanal D2, noua stație TV din portofoliul Dogan Media International, se pregătește să emită, începând din 2 aprilie, odată cu lansarea celui de-al optulea sezon" Bravo, ai stil!". Și pentru că nu mai este mult până la momentul în care cei din fața micilor ecrane vor putea urmări oferta acestui post TV generalist, facem câteva dezvăluiri din grila de programe a acestuia.

Cinemondo va fi un tronson al serialelor străine, o ofertă variată de povești captivante, special alese pentru Kanal D2, în Day Time, ce vor putea fi urmarite de luni până vineri

de la ora 15:00, incepand din 3 aprilie. Producții fresh, premiate la nivel internațional, îi vor invita, în curând, pe telespectatori într-o călătorie prin care aceştia pot descoperi multiple perspective ale unor culturi și spații geografice diferite.

Citește și: Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, premiat pentru “Inovație și leadership în industria media”, la Gala Business Review Awards

Printre serialele ce vor fi difuzate la Kanal D2, de la ora 15:00, se numără  "Yanxi, Palatul Suspinelor"( Titlul original: “The Story of The Palace Yanxy”) și „Drumul tăcerii"( Titlul original: “Silent Road”), două producții interesante, o alternativă pentru iubitorii genului.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Cu acțiunea petrecându-se în perioada Chinei Imperiale, în timpul domniei împăratului Quian Long (început de secol al XVIII-lea), serialul "Yanxi, Palatul Suspinelor"  spune povestea unei tinere care caută adevărul despre moartea surorii ei. Pentru deslușirea enigmei, femeia intră ca slujitoare în haremul împăratului. Aici va învăța lecții importante despre dragoste, loialitate, sacrificiu. Producția este una grandioasă prin decoruri, costume speciale, atmosferă, ca o adevărată călătorie în timp și spațiu, în China începutului de secol al XVIII-lea.

Citește și: Actrița Cansu Dere este în viață. Fanii au reacționat imediat

Producția realizată în China, în 2018, a primit 31 de premii internaționale.

Un alt serial care îi va captiva în curând pe români, la Kanal D2, pe tronsonul orar dedicat Cinemondo, este "Drumul tăcerii". Într-o comunitate puternică și bogată din Atena, în care viața oamenilor pare să se desfășoare fără evenimente majore, dispariția unui autobuz școlar cu tot cu elevi pune pe jar întreaga țară. Ancheta poliției este declanșată, iar piesele unui puzzle șocant, care uimește de la episod la episod, îi va ține pe cei din fața micilor ecrane cu sufletul la gură.

Lansat în 2021, în Grecia, "Drumul tăcerii" e o combinație de dramă și mister, cu intrigă puternică și întorsături de situație specifice genului policier.

Citeste si: Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”- kfetele.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre fosta căsnicie: "Am avut un feeling atunci că era ceva între ei". Ce spune despre prezența Danielei Iliescu la nunta lor- radioimpuls.ro

Citește și: Ediție specială "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" de 1 Martie, la Kanal D “În copilărie, pregăteam felicitări pentru mama la școală și i le dăruiam cu mare bucurie”

Kanal D2 pregătește o serie de surprize telespectatorilor, vom reveni cu mai multe informații despre conținutul grilei noului post TV al grupului Dogan Media International, ce va emite de pe 2 aprilie, de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si