În Galați, un conducător auto  a condus zeci de metri pe trotuar, după ce a lovit un tramvai. Evenimentul a fost filmat de mai multe persoane, ulterior publicat pe rețelele e socializare.

Șoferii au declarat că incidentul a fost soluționat

Oamenii legii îl căutau pe șoferul în vârstă de 38 de ani de la volanul mașinii, dar după trei ore de la accident, atât vatmanul tramvaiului, cât și șoferul s-au prezentat la sediul biroului rutier, potrivit Digi24.ro

Aceștia le-au declarat polițiștilor faptul că incidentul a fost soluționat printr-o amiabilă. De asemenea, ambii au fost testați pentru alcool, iar rezultatele au fost negative.

Bărbatul care a condus mașina pe trotuar a fost sancționat cu amendă

Șoferul care a mers cu mașina pe trotuar a fost sancționat cu o amendă în valoare de 990 de lei pentru încălcarea legii privind circulația pe drumurile publice. 

Citește și: Incident în Piatra-Neamț, după ce un șofer a intrat cu mașina într-un magazin. Conducătorul auto a suferit un atac de panică

Incident în Piatra-Neamț, după ce un șofer a intrat cu mașina într-un magazin

Un incident a avut loc în Piatra Neamț, după ce un șofer a lovit un copac cu autoturismul. Ulterior a intrat într-un spațiu comercial.

Șoferul a refuzat să fie dus la spital

Evenimentul a avut loc duminică dimineața. De asemenea, conducătorul auto a refuzat să fie dus la spital.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"La ora 05:51, pompierii au fost solicitați să intervină pe strada Dimitrie Leonida, în municipiul Piatra-Neamț la un eveniment rutier.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (patru autospeciale și o ambulanță SMURD).

Un autoturism (în care se afla doar conducătorul auto) a lovit un copac și a intrat într-un spațiu comercial", anunță ISU Neamț.

Conducătorul auto a suferit un atac de panică

Bărbatul în vârstă de 57 de ani a suferit un atac de panică. El a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și a refuzat să fie dus la spital.

Citește și: Sfârșit tragic pentru o fetiță de 10 ani. Mașina în care se afla s-a răsturnat, iar impactul violent i-a fost fatal

"Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotare au acționat pentru degajarea copacului de pe autoturism și pentru degajarea autoturismului din spațiul comercial.

De asemenea, au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor" , se arată în finalul informării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si