Un șofer a avut parte de un miracol. Mai exact, el a scăpat cu viață, după ce mașina pe care o conducea a fost spulberată de tren la trecerea la nivel cu calea ferată.

Nicio persoană nu a suferit leziuni

Evenimentul s-a produs vineri dimineață, 12 aprilie, în zona unei treceri la nivel cu calea ferată din localitatea Ciumeşti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Realitatea.net

Citește și: La un pas de tragedie, în Medgidia. Clienții unui taxi au trăit momente de groază, după ce mașina a fost la un pas să cadă de pe pod

Un șofer a scăpat ca prin minune, după ce mașina pe care o conducea a fost spulberată de tren

Un șofer a scăpat ca prin minune, după ce mașina pe care o conducea a fost spulberată de tren

[Sursa foto: PixaBay]

”Din fericire, nicio persoană nu a suferit leziuni. Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş vor protocola evenimentul rutier”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

Conform aceleaşi surse, circulaţia feroviară nu a fost afectată.

Călătorii unui tren accelerat au trăit momente de panică, după ce o mașină de pompieri a trecut razant prin fața acestuia

Călătorii unui tren accelerat din Cluj au trăit momente de panică, fiind la un pas de un accident teribil. La bariera la nivel cu calea ferată, o autospecială de stingere a incendiilor de la pompieri a trecut pe lângă tren.

Citește și: La un pas de tragedie, în Cluj! Călătorii unui tren accelerat au trăit momente de panică, după ce o mașină de pompieri a trecut razant prin fața acestuia. Ce se întâmplă acum cu șoferul autospecialei?

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”- wowbiz.ro

ilustrație foto tren

Călătorii unui tren accelerat au trăit momente de panică, după ce o mașină de pompieri a trecut razant prin fața acestuia

[Sursa foto: istock]

Potrivit ISU Cluj, șoferul de la Detașamentul de Pompieri Turda este cercetat disciplinar după ce a trecut cu mașina în viteză prin fața trenului accelerat de Cluj, potrivit Realitatea.net

”Având în vedere imaginile în care o autospecială pentru stingerea incendiilor, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, se deplasează riscant peste trecerea la nivel cu calea ferată, pentru corectă informare a opiniei publice, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Avram Iancu al județului Cluj face următoarele precizări:

Marți în jurul orei 11:20, pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe stradă Republicii din municipiul Câmpia Turzii. La față locului au fost alocate două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD.

Pentru gestionarea optimă a intervenției, forțele s-au deplasat pe două trasee diferite, unul dintre acestea fiind peste trecerea la nivel cu calea ferată de pe stradă Republicii din municipiul Câmpia Turzii.

În urmă vizualizării imaginilor, unitatea noastră a demarat în regim de urgență cercetarea disciplinară care se impune pentru analizarea celor întâmplate și tragerea la răspundere a celor care se fac vinovați de această situație ce a pus în pericol viață echipajului care a încadrat autospecială de intervenție.

O altă măsură dispusă a fost înlocuirea din serviciu a conducătorului auto al autospecialei de intervenție, iar până la finalizarea verificărilor acesta nu va mai fi planificat în serviciul operativ''.

Citeste si: Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia Sterp? Mama Geta se laudă cu cel mai mic preț de pe piață: „Noi o dăm mult mai ieftin. E treabă multă.”- kfetele.ro

Citeste si: Întâlnire plină de emoție! Irina și Irinel Columbeanu, din nou împreună după 6 ani de dor: ”Cel mai frumos și fericit moment”- radioimpuls.ro

De asemenea, șoferul autospecialei va fi supus unui evaluări psihologice, iar eventuală repunere a acestuia în serviciul operativ, în calitate de conducător auto, va fi realizată în urmă unei reinstruiri.

Menționăm faptul că până la acest moment nu au fost înregistrate solicitări privind asistență persoanelor din vagoanele trenului și nu au fost primite înștiințări despre posibile plângeri formulate pe marginea acestui eveniment, din partea autorităților competențe.

Facem, totodată, precizarea că pentru derularea verificărilor cu obiectivitate și aplicarea măsurilor sancționatorii în conformitate cu reglementările privind circulația pe drumurile publice, unitatea noastră a informat Inspectoratul de Poliție al județului Cluj despre acest eveniment.

Asigurăm opinia publică de faptul că Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Avram Iancu’ al județului Cluj dezaprobă ferm neglijență conducătorilor autospecialelor cu regim de circulație prioritară care prin astfel de comportamente pun în pericol viață și vor fi dispuse măsurile care se impun, cu maximă celeritate.”, a transmis ISU Cluj.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si