Tragedia s-a produs ieri, 16 martie 2023, în jurul orei 10, pe autostrada M4, în zona orașului Szolnok din Ungaria. Șoferul a oprit camionul, apoi a lăsat un triunghi reflectorizant în spatele remorcii, la o distanță de câțiva metri.

Citește și: Strigătul de disperare al mamei Andreei, românca dispărut în Italia acum un an: „Ajutați-mă să o găsesc, sunt disperată!”

Din motive încă necunoscute, un alt şofer care conducea un TIR înmatriculat în România nu a observat camionul oprit şi a intrat cu viteză maximă în remorca acestuia.

Impactul a fost atât de puternic încât șoferul aflat în cel de-al doilea camion a murit pe loc.

Citește și: Andrei s-a stins din viață în remorca TIR-ului. Șoferul de camion a lăsat în urmă doi copii

Andrei s-a stins din viață în remorca TIR-ului. Șoferul de camion a lăsat în urmă doi copii

Andrei, un tânăr șofer de TIR, s-a stins din viață miercuri, 15 martie 2023, pe autostrada Sebeș- Deva, într-o parcare de la kilometrul 341. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Apelul în legătură cu ceea ce s-a întâmplat cu Andrei a fost lansat încă de miercuri seara pe rețelele de socializare. În acel moment, colegii de breaslă au anunțat că tânărul șofer se află în stop cardio-respirator.

Medicii care au ajuns de urgență la fața locului au încercat aplicarea manevrelor de, însă fără succes. Aceștii au fost nevoiți să constate decesul 

Citește și:  Ce a descoperit un bărbat în apartamentul tatălui său, mort de câțiva ani. Poliția a evacuat blocul

„Stimați Colegi de Suferință dacă (re)cunoaște cineva acest Nr. de Înmatriculare CT*****/ CT*****. Șoferul este în stop cardio-respirator, cadrele medicale încearcă resuscitarea. Anunțați familia/ angajatorul. — la Autostrada A1 Deva- Sibiu 341 Km”,  a fost mesajul postat ieri un șofer de camion pe rețelele de socializare.

Din nefericire, Andrei s-a stins din viață, iar în urma lui, 2 copii mici au rămas fără tată.

Mesajele de condoleanțe nu încetează să apară, colegii de breaslă exprimându-și regretul pentru pierderea suferită de familia lui Andrei.

Citește și: O româncă s-a stins din viață în urma unui accident rutier în Italia


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si