Un șofer de TIR avea o femeie ascunsă sub o pătură, în cabină! Vameșii de la Giurgiu au găsit-o, iar ce a urmat e incredibil

Un șofer de TIR de origine turcă a fost prins de vameșii de la Giurgiu cu o femeie ascunsă sub o pătură, în cabină.

R.L., vineri 15 martie 2019 , 14:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul a încercat să treacă frontiera cu o tânără de 20 de ani ascunsă sub o pătură. Când autoritățile de la Vama Giurgiu au găsit-o, el a încercat să le dea 200 de euro. În loc să primească mita, ofițerii i-au reținut pe amândoi. Șoferul este acuzat, printre altele, de tentativă de mituire.

Citeste si: Un italian de 85 de ani, fraierit de o româncă mai tânără! "Mi-a cerut 20.000 de euro pentru o casă. Mi-a spus că ne vom căsători, iar eu am crezut-o"

Femeia de sub pătură este o iraniancă de 20 de ani care voia să ajungă în Germania

Femeia găsită ascunsă în cabina camionului este cetățean iranian, are 20 de ani și se numește S.E. Șoferul le-a spus vameșilor că a încercat s-o ajute să treacă ilegal frontiera. Pentru a o ajuta să ajungă în Germania, bărbatul turc a mărturisit că a primit 1500 de euro.

Citeste si: Un primar din România a fost prins beat la volan. Avea urină pe pantaloni și duhnea a alcool. Cine este personajul care făcuse pe el, dar le spunea polițiștilor că a băut doar o bere

Cele două persoane, turcul și iranianca, au fost preluate de Poliția de Frontieră din Bulgaria. Ei sunt cercetați, autoritățile urmând să anunțe ce decizie au luat.

Te-ar putea interesa si