Mai multe persoane au încercat să scoată victima din maşină, dar nu a mai avut timp.

Un tânăr din Iași a murit carbonizat în propria mașină

”În imaginile surprinse de o cameră de bord se pot vedea încercările nereuşite ale salvatorilor de a scoate ultimul pasager din autoturism, un tânăr de 18 ani. Acesta se afla pe scaunul din dreapta al şoferului, însă autoturismul se afla răsturnat pe o parte astfel încât misiunea salvatorilor este foarte dificilă.

Ei încearcă să repună autoturismul Audi înapoi pe roţi, pentru a-l scoate pe băiatul de 18 ani. Misiunea ia sfârşit in momentul în care are loc o explozie de flăcări care îi surprinde pe cei cinci bărbaţi care încearcă să stingă focul cu mâinile”, a transmis, marţi, Asociaţia pentru protecţie rutieră "WORLDSTREET", într-o postare pe pagina de Facebook.  

Citeste si: Un tânăr pe trotinetă electrică a "spulberat" o fetiță de 1 an și 6 luni

Organizaţia susţine că mai mulţi şoferi au trecut nepăsători, în viteză, pe lângă eveniment, fără a interveni.  

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro

Ce a mai transmis Asociația pentru protecție rutieră

”De remarcat este faptul că la locul tragediei autoturismele trec în viteză: şoferii trec nepăsători pe lângă autoturismul care arde din ce în ce mai tare şi refuză să dea o mână de ajutor. Accidentul a avut loc aseară, la ora 20, între Letcani şi Podu Iloaiei. Şoferul unui Audi a frânat inexplicabil 70 de metri apoi a ieşit în decor unde a rupt un copac de pe marginea drumului.

Autoturismul a luat foc însă şoferi cu prezenta de spirit au reuşit să scoată la timp din maşina în flăcări un băiat de 22 de ani şi o fată de 21. Cel de 18 ani nu a mai putut fi scos”, a mai transmis organizaţia.  

Citeste si: Șofer începător, mort în accident

Un tânăr a murit carbonizat, iar alte două persoane au fost rănite, în urma unui accident petrecut, luni seară, între localităţile Leţcani şi Podu Iloaiei, judeţul Iaşi. 

VIDEO: Imagini cu un puternic impact emoțional


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si