O fetiță de doar 13 ani a rămas însărcinată cu un tânăr în vârstă de 20 de ani. El a întreținut relații intime cu mai multe minore, de-a lungul timpului.

„Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian au fost sesizați de o femeie de 36 de ani, din comuna Devesel cu privire la faptul că, în cursul lunii martie, un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate ar fi întreținut raporturi sexuale consimțite cu fiica sa minoră.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au mai stabilit că bărbatul ar mai fi întreținut raporturi sexuale consimțite cu încă o minoră”, a transmis IPJ Mehedinți.

Citește și: Un bărbat a aflat că nu are copii, deși era tatăl unor minori gemeni

Tânărul a fost reținut

Tânărul în vârstă de 20 de ani a mai întreținut, în trecut, relații intime cu minore. El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 12 mai să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor. Fata de 13 ani ar fi rămas însărcinată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Citește și: Elevele gravide și elevii părinți vor putea continua școala în mediul online

Elevele gravide și elevii părinți vor putea continua școala în mediul online

La data de 24 aprilie, Ministerul Educației a prezentat articolul 74 privind educația mamelor gravide și a elevilor părinți, care a fost votat în unanimitate în Comisia pentru învățământ, potrivit Edupedu.

Astfel,  articolul 74 prevede că elevele gravide și elevii părinți vor beneficia de un program de studiu adaptat nevoilor lor și vor beneficia de facilități care vizează combaterea abandonului școlar  . De asemenea, sunt prevăzute programe de prevenire a sarcinilor nedorite și a maternității timpurii în rândul elevilor, adaptate vârstei și nivelului de dezvoltare al elevilor.

Citește și: Iubita lui Tzancă Uraganu va naște peste două luni. Marymar s-a postat cu burtica de graviduță și radiază de fericire

Totodată,  elevele gravide   și elevii părinți vor primi  consiliere  școlară, inclusiv cu sprijinul unui mediator școlar și psihologică.     

În articol, se arată că pe toată perioada școlarizării elevelor gravide sau a elevilor părinți,   se desemnează un cadru didactic monitor care are obligația de a supraveghea parcursul educațional al acestora, de a ține în permanență legătura cu unitatea de învățământ la care aceștia sunt înmatriculați și de a propune măsuri educaționale în interesul acestora.  

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul controversat postat pe contul lui Andrei Versace după ce a fost descoperit mort în apartamentul său- radioimpuls.ro

Citește și: "Soția mea a născut în comă. Acum e captivă în propriul corp". Calvarul prin care trece o mămică de 33 de ani

Totodată,  elevele gravide și elevii părinți beneficiază de rezervarea locului de școlarizare în cadrul unității de învățământ la care sunt școlarizate și au dreptul de a reveni în unitatea de învățământ oricând în timpul anului școlar.   În cazul în care elevele gravide sau elevii părinți întâmpină dificultăți financiare în a-și asigura necesarul de rechizite, haine sau alte resurse necesare pentru a participa la cursuri,   aceștia vor fi sprijiniți financiar în conformitate cu metodologia prevăzută la alineatul trei.    


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si