O femeie s-a ales cu tăieturi pe față, după ce sticla geamului din vagonului în care se afa a fost sparta cu pietre.
Incidentul a avut loc la câțiva kilometri de Botoșani. Una dintre pietre a trecut doar la câțiva milimetri de capul unei femei.

Citește și: FOTO Accident grav pe calea ferată. Un tractor a fost strivit complet de o drezină

Trenul și-a continuat drumul până la Botoșani, iar acolo au fost luate mai multe declarații călătorilor. Ulterior, mai multe echipaje au plecat în căutarea indivizilor care au atacat trenul.

Citește și: VIDEO- Jandarm bătut în plină stradă la Horezu, după o șicanare în trafic

Accident grav pe calea ferată. Un tractor a fost strivit complet de o drezină

Un accident feroviar a avut loc marți în jurul orei 13:00, fiind implicate un tractor și o drezină. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, conducătorul tractorului, a rămas încarcerat. În jurul orei 13:00, autoritățile au fost solicitate să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident feroviar, un tractor lovit de o drezină, pe raza orașului Turceni, satul Murgești. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Caz șocant în Sibiu! Un om al străzii a fost răpit după ce a câștigat o sumă mare de bani din jocuri de noroc

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni, împreună cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.

Victima era încarcerată, dar conștientă și cooperantă

Echipajele de intervenție au constatat că, în urma accidentului, a rezultat o victimă de sex masculin în vârsta de 42 de ani. Conducătorul tractorului era încarcerat, dar conștient și cooperant.

Citește și:  VIDEO |Gafa comisă de Selly în trafic: „Să fii influencer nu îți trebuie și creier!”

Pompierii au intervenit rapid pentru descarcerarea victimei, iar ulterior i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, fiind transportat mai apoi de către echipajul SAJ GORJ la Spitalul Orășenesc Turceni.

Citește și: Trei persoane au fost rănite în urma unui atac cu cuțitul la metrou


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si