Autoritățile susțin că atac ul a avut loc într-un tren de metrou în stația Schuman din Bruxelles.

Trei persoane au fost rănite în urma unui atac cu cuțitul la metrou

Atacul nu a fost considerat unul terorist, iar polițiștii au reținut un bărbat de 30 de ani, potrivit presei din Bruxelles.

„Cooperarea cu diferitele servicii de poliție federală și (poliția locală) a asigurat că făptuitorul poate fi arestat rapid”, a declarat primarul Bruxelles-ului, Philippe Close, pe Twitter.

Citește și: UPDATE: Atac cu cuțitul într-un tren din Germania: cel puțin două persoane au decedat. Atacatorul se află la spital

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cele trei victime sunt tratate la spital, una fiind în stare gravă. Atacatorul este cunoscut polițiștilor și pentru alte fapte de violență.

Opt persoane au decedat în urma unui atac armat

Doi bărbați înarmați au ucis opt persoane care sărbătoreau o zi de naştere. Printre persoanele decedate se află și sărbătoritul. Atacul a avut loc duminică, în oraşul Gqeberha (fostul Port Elizabeth), din Africa de Sud .  

Citește și: Măcel într-un oraș din Africa de Sud: opt persoane au decedat în urma unui atac armat. Printre aceștia se află și un bărbat care își sărbătorea ziua de naștere

Cei doi atacatori au pătruns în curtea unei case, acolo unde proprietarul își sărbătorea ziua de naștere.

“Au murit şapte persoane (trei femei şi patru bărbaţi), iar alte patru persoane (două femei şi doi bărbaţi) au fost rănite şi au fost transportate la spital.

Una dintre victime a decedat la spital, ceea ce a făcut ca bilanţul morţilor să crească. Proprietarul casei se numără printre cei decedaţi”, a explicat colonelul Priscilla Naidu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si