Salvamont România a publicat, luni, o fotografie cu un turist care s-a dezbrăcat în piele goală, în drumul său spre Vârful Omu.

Muntele, mereu surprinzător. Azi, către Vârful Omu ”, au scris cei de la Salvamont pe pagina lor de Facebook.

Citeste si: Care este orașul din România unde se mănâncă cel mai bine și pe bani puțini

Potrivit prognozei meteo, luni dimineață, la Vârful Omu se înregistrau 0 grade, iar maxima zilei ajunge până la 8 grade Celsius.

Circulația pe Transalpina va fi redeschisă. Turiștii pot admira peisajele din munții Parâng

Circulația pe toată lungimea Transalpinei s-a redeschis săptămâna trecută pe fondul temperaturilor ridicate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

După zilele în care iarna ar fi pus stăpânire pe zonele montane, iar circulația din Transalpina a fost închisă, aceasta a fost reluată în cursul zilei de miercuri.

Zăpada de pe partea carosabilă s-a topit.

Citeste si: Horoscopul compatibilităților: Cele două zodii care nu ar trebui să fie niciodată împreună

„Având în vedere îmbunătățirea condițiilor meteo și starea părții carosabile care este curată, s-a luat decizia ca restricția de circulația de pe DN 67 C, sectorul de drum cuprins între  Rânca și Obârșia Lotrului,  să nu mai fie menținută, astfel că, începând cu ora 10.00, 

circulația se desfășoară normal, cu restricțiile de până acum: restricție de viteză, de tonaj și accesul permis între orele 10.00 și 17.00“, a spus Cristian Tudor, reprezentantul DRDP Craiova.

Circulația între Rânca și Obârșia Lotrului a fost închisă în cursul zilei de marți, 4 octombrie.

În funcție de temperaturile înregistrate, Transalpina va fi închisă la sfârșitul lunii octombrie și va fi redeschisă în mai sau iunie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si