Un bărbat de 45 de ani s-a urcat băut pe un stâlp şi a ameninţat că se aruncă. Acesta a insistat să-și vadă cei șase copii și soția, aceștia aflându-se în grija statului de aproape un an, din cauza comportamentului său agresiv.

Bărbatul și-a provocat mai multe răni.

La fața locului au intervenit zeci de poliţişti şi pompieri, iar după două ore de negocieri, bărbatul a fost convins să coboare.

După zeci de minute în care mai mulţi negociatori ai Poliţiei, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, au încercat să-l convingă pe bărbat să coboare de pe stâlp, acesta a cedat într-un sfârşit.

Bărbatul avea la el și un cuțit, pe care l-a scăpat.  Ioan Dorobanţu, primarul comunei Bogdăneşti: Au fost momente de panică, de tensiune, nu putem spune că a fost uşor. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Înainte de a se urca pe stâlp, bărbatul și-a provocat mai multe răni cu cuțitul.

Citeste si: Noi reguli pentru jocurile video în China

Vecinii au fost cei ce au sunat la 112, când au văzut în ce stare se află bărbatul.

Pentru a evita o tragedie, furnizarea energiei electrice a fost oprită în sat. La faţa locului a fost chemat şi şeful Direcţiei de Protecţie a Copilului Vaslui, autoritate sub tutela căreia se află, din octombrie 2020, cei 6 copii ai bărbatului, dar şi soţia, maltrataţi

de multe ori de individ. 

Ionel Bratianu, DGASPC Vaslui:Un subiect cu agitaţie psihio-motorie, stare de ebrietate avansată, cu multiple episoade de violenţă domestică. Se are în vedere ca cei 6 copii să fie protejaţi în continuare şi securizaţi faţă de agresor.

Copiii, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, nu doresc să își vadă tatăl, fiind traumatizați de aceste în trecut.  Bărbatul a fost internat acum la secţia de psihiatrie a spitalului Elena Beldiman din Bârlad. 

Citeste si: O femeie a fost arestată după ce s-a autosatisfăcut pe plajă. Cum au găsit-o oamenii legii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si