Christina Revels-Glick, în vârstă de 34 de ani, se autosatisfăcea pe plajă. Ea credea că nu este văzută de nimeni, însă o altă femeie a observat-o și a sunat la 112. Christina riscă acum un an de închisoare, doar pentru câteva secunde de plăcere.

Citeste si: Un vulcan adormit de 6.000 de ani a erupt pe neașteptate (VIDEO)

Câteva secunde de plăcere o aruncă după gratii pe o americancă.

Christina Revels-Glick a fost surprinsă în timp ce se autosatisfăcea pe o plajă din Savannah, Georgia. În cauză, femeie a fost arestată de către autoritățile americane au pus-o pe Christina sub acuzare pentru două infracțiuni.

Gest inedit pe o plajă din America

Christina Revels-Glick se afla pe o plajă din Savannah, statul Georgia, în momentul în care a simțit nevoia să se autosatisfacă. Nu a stat deloc pe gânduri. Ea a scos un vibrator din geantă și și-a îndeplinit plăcerea. Femeia a acoperit cu un prosob obiectul de satisfacere. Apoi o femeie a zărit-o și a anunțat rapid autoritățile.

Citeste si: Creaturi ciudate, descoperite sub Antarctica. "Nu ne-am așteptat să găsim forme de viață"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

femeie arestată după ce a scos vibratorul pe plajă
O femeie s-a autosatisfăcut pe plajă.[Sursa foto: PixaBay]

Martora, Sarah Moss, a oferit mai multe detalii forțelor de ordine pentru a o identifica pe femeie. Polițiștii au găsit-o pe Christina Revels-Glick într-un restaurant din apropierea plajei unde s-a întâmplat incidentul.

Citeste si: Muzicianul jazz Lennie Niehaus, compozitor pentru zeci de filme ale lui Clint Eastwood, a murit la vârsta de 90 de ani

Tânăra a declarat cum a fost, de fapt, situația, explicând astfel că plaja nu era plină de oameni și a decis să se autosatisfacă fără a fi văzută. Americanca a mărturisit că a avut nevoie doar de 20 de minute să atingă plăcerea.

Christina susține că a folosit un vibrator și a explicat că a folosit prosopul pentru a-l acoperi ca să nu-l vadă nimeni. Martora a filmat tot momentul în care americanca se autosatisfăcea în văzul tuturor, astfel că anchetatorii folosesc acum clipul drept probă în instanță.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele femeii. Christina este acuzată de două infracțiuni, însă a fost eliberată pe cauțiune. De asemenea, americanca riscă un an de închisoare pentru fapta pe care a săvârșit-o în văzul tuturor.

Citeste si: Muschiul intuitiei se poate antrena prin acest exercitiu simplu, dar revelator


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si