Regizorul piesei, ucraineanul Andrei Zholdak, a bruscat-o pe actrita Eva Imre, pentru ca ar fi jucat prost.  “Actriţa Eva Imre a fost ”bruscată”, după cum au reclamat colegii ei la 112, în timpul spectacolului Rosmersholm, în regia ucraineanului Andrei Zholdak. Se pare că acesta nu a fost mulţumit de modul în care actriţa şi-a jucat rolul şi ar fi ”bruscat-o şi agresat-o”, a relatat stiridecluj.ro.

Si Politia Cluj a confirmat incidentul. 
”Vineri, în jurul orei 21.30, s-a primit un telefon la 112, prin care se semnala faptul că o actriţă ar fi fost bruscată, agresată de regizor. Când au ajuns colegii la Teatrul Maghiar, actriţa era pe scenă astfel că s-au oferit îndrumările legale în vigoare. Dacă persoana consideră şi doreşte, poate să vină să facă o plângere penală”,  a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. Deocamdata nu se ştie dacă actriţa Eva Imre a făcut plângere la Poliţia Cluj. Regizor ucrainean, nascut in 1962, a studiat regia la Studioul Anatolii Vasyliev din Moscova. Câţiva ani a fost Preşedintele Teatrului Academic din Harkov, unde a montat cinci spectacole, care, în afară de Ucraina, au fost prezentate în multe ţări europene în cadrul unor festivaluri de prestigiu. În 2005, după ce autorităţile din Harkov i-au interzis montarea piesei „Romeo şi Julieta. Un fragment”, Zholdak a fost obligat să părăsească teatrul.
De atunci, locuieşte la Berlin şi lucrează în mari teatre din Germania, Rusia, România, Finlanda, Suedia şi Elveţia, potrivit tnb.ro. Victima lui, Eva Imre, s-a nascut pe 13 octombrie 1989 la Miercurea-Ciuc, si a absolvit, in 2012, Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Teatru şi Televiziune, secţia actorie. Din noimebrie 2012, Eva a devenit membru al trupei Teatrului Maghiar de Stat Cluj.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si