Unul dintre cei mai buni prieteni ai tânărului găsit mort în lacul Marghiloman din Buzău rupe tăcerea: ”Nu a interesat pe nimeni de el”

Moartea lui Vasile Burtea, tânărul de numai 18 ani din Buzău a lăsat pe toată lumea în stare de șoc. Prietenii acestuia au rămas fără grai când au auzit de tragica veste.

R.B., marți 17 decembrie 2019 , 11:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alex Tomiță, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Vasile Burtea, tânărul găsit mort în lacul Marghiloman din Buzău a făcut declarații exclusive despre acesta. Adolescentul a mărturisit că Vasile nu avea stări depresive, dar cu toate acestea, în sufletul lui se dădea o adevărată luptă.

Citeste si: Mesajul cutremurător postat de Vasile, tânărul găsit mort într-un lac din Buzău: „Am fost ce nu voi mai fi niciodată”

Fusese dat afară din locuința socială în care a stat până la vârsta de 18 ani și Alex Tomiță, prietenul lui Vasile Burtea susține că nimeni din familia acestuia nu s-a interesat de el.

Citeste si: Tânărul evadat de la spitalul de psihiatrie Sapoca a fost găsit mort

„Cred că s-a sinucis din cauza problemelor pe care le avea, traversa o perioadă dificilă. Am înțeles că până acum nu au găsit loc de veci pentru Vasile. Era un copil vesel și sociabil, nu și-a căutat niciodată conflicte cu alții” a declarat, pentru spynews.ro, Alex Tomiță.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si