Cu toate că prietenii lui Vasile Burtea spuneau despre acesta că era o fire extrem de prietenoasă și sociabilă, tânărul de numai 18 ani era foarte singuratic și tot mai depresiv în ultima perioadă. pe contul lui de Facebook, Vasile Burtea posta tot felul de mesaje cu subînțeles, însă nimeni nu a fost în stare să-i vadă durerea sau măcar să vorbească cu el, despre lucrurile ce îl apăsau tot mai mult în ultimul timp.

Citeste si: Român de 28 de ani, găsit mort pe Muntele Athos, ţinând în mână o icoană

Cu puțin timp înainte de a muri, Vasile Burtea a postat pe contul lui de Facebook o fotografie cu el, îmbrăcat într-un pulover cu motive de Crăciun și chiar părea fericit lângă bradul împodobit de lângă el. Cu toate acestea, tânărul a ales o descriere cutremurătoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Daria avea 15 ani, când a fost împinsă la sinucidere de proprii ei colegi. Tragedia care a cutremurat un întreg oraş

„Am fost ce nu voi mai fi niciodată! Acum sunt așa cum nimeni nu se așteapta!🤭❄️” este mesajul pe care l-a scris Vasile Burtea, cu puțin timp înainte de a muri.

Sursa: spynews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si