Urări de Ajunul Crăciunului 2022: Mesaje, imagini cu text și felicitări pentru ziua în care vine Moș Crăciun: „Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun”

Urări de Ajunul Crăciunului 2022. Urările de Crăciun, fie că sunt scrise din suflet, fie că sunt mesaje de Craciun haioase preluate de pe internet, toţi ne bucurăm când telefonul ne anunţă că avem un mesaj nou.

Author: Alexandra Bercea sâmbătă 24 decembrie 2022 , 10:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Urări de Ajunul Crăciunului 2022. Oferă un gând frumos celor dragi și aminteşte-le cât de mult înseamnă pentru tine printr-un mesaj de Crăciun.

Iată cele mai frumoase mesaje pentru Ajunul Crăciunului!

Urări și felicitări de Ajunul Crăciunului 2022

1. L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aducă sănătate, deci așteaptă-l ca el vine, dar acum este la mine!

Citește și: Crăciun Fericit 2022: Cele mai frumoase imagini pentru Naşterea Domnului

2. Pe la geamuri cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, iar bradul e la locul lui, moșul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Crăciunul vine. Crăciun Fericit.

3. Moș Crăciun bate la ușa, scoate mana din mânușa si va da din palma lui darurile cerului. Lângă brad si lângă foc sa va umple de noroc. Crăciun fericit!

4. Cățeluș cu parul creț, s-aveți Gepiul in coteț si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anul’ si La Mulți Ani! SĂRBĂTORI FERICITE!

5. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sănătate si iubire Si cu multa fericire!

Urări de Crăciun prin sms

1. Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!

2. Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, liniște lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit!

3. Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ti cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea și speranța de care ai nevoie! Crăciun fericit!

„Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!”.

„Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă! Crăciun Fericit şi La Multi Ani cu Sănătate!”. 

Citește și: Poze cu mesaje și urări de Crăciun 2022 și de Anul Nou 2023: Sărbători fericite

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si