Crăciunul sau sărbătoarea Nașterii Domnului reprezintă una dintre puținele perioade în care creștinii se strâng în jurul meselor și bradului, în familie, pentru a sărbători Nașterea lui Iisus Hristos, dar și momentul magic în care se reunesc cu cei dragi, poate după o perioadă mai lungă de timp.

Uneori ne este greu să ne întâlnim cu toate persoanele dragi, însă cu ajutorul tehnologiei este ușor să le comunicăm cele mai bune gânduri pe care le avem, cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Iată câteva mesaje și urări pe care le poți transmite celor dragi!

craciun 2023

Iată câteva idei de mesaje și urări drăguțe de Crăciun în anul 2023.

[Sursa foto: iStock]

Urări și mesaje drăguțe pentru sărbătoarea Crăciunului

„Vă doresc sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi, bucurii și împliniri infinite! Moș Crăciun să vă găsească în jurul mesei și să aveți parte de un Crăciun fericit!”

„Sărbătoarea Nașterii Domnului să vă găsească cu sufletul curat, mai voioși și mai frumoși! Vă urez tuturor sărbători liniștite alături de persoanele dragi din viața voastră! Crăciun Fericit!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Crăciun Fericit 2023! Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătorile de iarnă

„Crăciun Fericit! Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște și căldură în suflete și să trecem în Noul An cu zâmbetul pe buze!”

„Fie ca sărbătoarea Crăciunului să vă aducă fericire, sănătate și toate dorințele să vi se împlinească! În această zi minunată vă doresc să găsiți sub brad cele mai frumoase cadouri din lume! Crăciun fericit!”

urare de craciun

Cele mai frumoase urări și mesaje de Crăciun sunt cele spuse din adâncul sufletului!

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„În acest an, de Crăciun, îmi doresc ca noi toți să simțim magia acestei perioade minunate. Să trecem în noul an mai buni și mai înțelepți și să nu lăsăm lucrurile rele să ne doboare.

Vă mulțumesc pentru acest an minunat pe care l-am petrecut alături de voi! Crăciun fericit vă doresc tuturor!”

„Emoția Crăciunului să fie în fiecare dintre noi, iar în această zi minunată să ne gândim și la cei mai puțin norocoși. Vă urez tuturor să aveți parte de un Crăciun fericit și, cu fiecare ocazie, să dăruiți la rândul vostru cât de mult puteți!”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Mesaje de Crăciun 2023: Urări pentru prieteni și familie

„Fie ca steaua de Crăciun să ne lumineze inimile, iar sufletele să ni le deschidem. Să fim mai buni și mai înțelegători și să ne regăsim cu bine în anul 2024! Dragi prieteni, vă urez să aveți parte de un Crăciun frumos și fericit alături de cele mai dragi persoane din viața voastră!”

„În această zi magică, aroma sărbătorilor de iarnă să vă umple sufletele cu bucurie. De Crăciun, să aveți parte de tot ceea ce vă doriți! Crăciun fericit!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si