Urări de Sf. Ion: Felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul

Urări de Sf. Ion: Vă oferim cele mai noi felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul: De Sf. Ioan, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

Author: Andreea Stoica joi 07 ianuarie 2021 , 11:33

Urări de Sf. Ion: Felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul
Urări de Sf. Ion: Felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată cele mai frumoase  mesaje de Sfântul Ion 2021! De asemenea, tot în acest articol puteţi găsi şi o serie de felicitări şi urări frumoase cu La mulţi ani Ion, Ionuţ, Nelu, Ioana şi Oana!

Mesaje, felicitări şi urări de Sfântul Ioan Botezătorul

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La Mulți Ani!

O viaţă cât mai lungă şi frumoasa şi să n-ai soarta lu’ Ceauşescu’ deşi te cheamă Ion, ca pe Iliescu

Citeste si: Calendar ortodox 7 ianuarie 2021: Sfântul Ioan Botezătorul. Ce nu trebuie să faci în această zi de sărbătoare

La mulţi ani dragă Ioane şi mult noroc în viaţa ta şi să ai atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta!

Urări de Sf. Ion: Felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul. Ca o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viața mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător, întocmai ca Sfântul Ion, al cărei nume îl porți. Multumesc că mă călăuzești și ca ai grijă de mine!

La mulţi ani de Sfântul Ioan, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion!

Urări de Sf. Ion: Felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul
Urări de Sf. Ion: Felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul

Citeste si: Sfântul Ioan 2021. Ce trebuie să faci pe 7 ianuarie ca să îți meargă bine tot anul! Sărbătoare mare

Felicitări Sfântul Ion

Sănătate, frumuseţe, vise, adevăr, încredere, iubire. De aceste lucruri să ai parte de ziua ta şi în zilele ce vor urma! La Mulţi Ani de Sfântul Ioan!

Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La mulţi ani, Ioana!

Cineva acolo sus te iubește … cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani de Sfântul Ion!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Ioane!

Urări Sfântul Ion

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Ion!

De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare. La mulți ani!

Fie ca aceasta zi de Sfântul Ioan să te duca pe culmi şi mai înalte de succes şi prosperitate. Să ai o zi frumoasa! La mulţi ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate, de toate să ai parte! La mulţi ani, Ioane!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Sa ai în viaţa numai flori, Noroc şi bucurie! La mulţi ani de Sfântul Ioan!

Urări de Sf. Ion: Felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul
Urări de Sf. Ion: Felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul

Citeste si: Obiceiuri și tradiții de Sfântul Ion! Cine nu se bucură azi va fi supărat tot anul!

Înlătura tot ce e rău, lasă-l pe Sfântul Ioan să deschidă un capitol fericit din viaţa ta! La mulţi ani cu sănătate, Ioane!

Sa aveţi parte de un an minunat, de zile frumoase si fericire cât cuprinde. La mulţi ani tuturor Ionilor şi Ioanelor!

Citeste si: La mulți ani de Sfântul Ioan 2021! Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri pentru sărbătoriții de pe 7 ianuarie. Felicitări originale

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă!

Mesaje cu La mulţi ani Ion, Ioan, Ionuţ şi Ioana

Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur ca Sfântul Ion, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sincera şi necondiţionată.

Ne gândim cu toţii la tine şi pentru ca astăzi este o zi specială îţi uram un sincer „La mulţi ani”!

Citeste si: Mesaje de Sfântul Ion 2021. Urări și SMS-uri originale pentru sărbătoriții de pe 7 ianuarie. La mulți ani!

O prietenie sincera, înseamnă întotdeauna o legătura între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.

Urări de Sf. Ion: Felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul
Urări de Sf. Ion: Felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul

Ce nume care se sărbătoresc de Sf. Ioan Botezătorul

Ce nume derivate se sărbătoresc de Sfântul IOAN Botezătorul: Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica, Oana.

Numele Sfântului Ioan Botezătorul îl poartă aproape două milioane de români, 1.420.774 bărbați și 531.197 femei, potrivit statisticilor Direcției pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Citeste si: Crăciunul pe stil vechi 2021. Pe ce dată este. Tradiții și obiceiuri

Din totalul româncelor, 371.486 poarta numele Ioana, alte 141.000 de femei pe cel de Ionela, 11.290 se numesc Nela, iar 6.726 poartă numele Ionelia.

Dintre bărbații ce isi aniversează onomastica cu ocazia sărbătorii Sfântului Ioan Botezătorul, 411.149 poarta numele Ion, 514.865 pe cel de Ioan, iar peste 320.000 se numesc Ionuț. Acestora li se adauga aproximativ 145.000 de romani ce poarta numele Ionel, precum si cei peste 26.000 de bărbați ce se numesc Nelu sau Ionica, potrivit Agerpres.

Semnificatia numelui Ioan şi Ion

Urări de Sf. Ion: Felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul.   Ioan este nume iudaic: „Iohanan” prescurtare din Iehohanan” si inseamna „Dumnezeu s-a milostivit”. Foarte multi romani poarta numele de Ion (forma neaosa), Ioan, Ioana (fie ca atare, fie in diferite variante: Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica, Oana s. m. a.), alcatuind cea mai bogata familie onomastica de la noi.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si