Vă mai amintiți de Amelia Antoniu, prima victimă celebră a unor infecții contractate în spital? Cum arată ACUM frumoasa soprană

Amelia Antoniu e soprana care era să fie ucisă de bacteriile din spital, în urmă cu aproape 10 ani. A fost prima victimă celebră despre care s-a aflat că s-a îmbolnăvit în astfel de condiții.

C.L., vineri 22 martie 2019 , 08:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Amelia Antoniu a fost la un pas să-și piardă viața, în 2010, în urma unei infecții contractate la Spitalul CF2, în timpul unei intervenții chirurgicale.

Soprana, angajată a Teatrului de Operetă din București, a povestit după aceea chinurile prin care a trecut din cauza bacteriilor contractate în spital.

”CF 2 aproape m-a omorat, m-a destabilizat și m-a scos brutal din ritmul vieții mele. Mi-am recăpătat funcția respiratorie îndurând chinuri de coșmar: m-am trezit cu infecții urinare, cu hepatita C, iar una dintre escare e și acum vizibilă. Am fost imobilizată la pat și aproape nevoită sa reînvăț să mă țin pe picioare și să merg. Am ajuns să fac ferfeniță viețile și sufletele părinților mei, ale rudelor, prietenilor și colegilor, ale tuturor celor care au rezonat cu drama mea. (…) Cu medicii de la CF 2 nu am vorbit niciodată. Singura care a venit la Spitalul Universitar să vadă cum evoluează lucrurile a fost doctorița care m-a operat”, povestea Amelia Antoniu după ce a depășit perioada critică.

Citeste si: Scandal la spitalul din Timisoara! Un pacient a murit, iar familia ii acuza pe medici de malpraxis! "Medicul a plecat si i-a lasat pe voluntari sa il coase!"

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Bianca și Alexandru de la Puterea Dragostei, mai sunt sau nu împreună? "Nu judeca o situație în care nu te-ai aflat niciodată"

Viața i-a mai dat însă o șansă și la doar câteva luni după ce a trăit drama de la CF2, Amelia Antoniu a rămas însărcinată și a născut o fetiță.

Amelia și-a reluat cariera la scurt timp după ce a devenit mama. Ea este și astăzi solistă  la Teatrul Naţional de Operetă ”Ion Dacian” și joacă în numeroase spectacole.

La 45 de ani, Amelia Antoniu arată spectaculos, dansează și cântă pe scenă și puțini sunt cei care își mai amintesc drama prin care a trecut.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si