Câte persoane au trecut vămile României în ultimele 24 de ore

Aproximativ 19.000 de persoane și 13.600 de mașini au trecut punctele de frontieră ale României în ultimele 24 de ore, a anunțat joi Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

I.C., joi 16 aprilie 2020 , 09:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În ultimele 24 de ore, prin punctele de frontieră au trecut aproximativ 17.400 persoane, cetățeni români și străini şi peste 14.000 mijloace de transport. Pe sensul de intrare au fost aproximativ 7.700 persoane cu 6.800 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 9.700 persoane cu 7.200 mijloace de transport.

Citeste si: Rafila vorbește despre „platoul pandemiei”. Câți bolnavi vom avea după Paște

În această perioadă, dispozitivul de supraveghere şi control al frontierei de stat este suplimentat, atât în punctele de trecere a frontierei, cât și pe fâșia de frontieră. Zilnic, aproximativ 4.300 de polițiști de frontieră sunt la datorie, mare parte dintre ei în punctele de frontieră la controlul documentelor.

Frontiera cu Ungaria, asaltată de oameni

În acelaşi interval de timp, la frontiera cu Ungaria s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control aproximativ 9.400 de persoane şi 8.000 de mijloace de transport, din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 3.800 de persoane cu 3.200 mijloace de transport, potrivit Poliției de Frontieră.

Formalitățile de frontieră necesită un timp mai mare de procesare ca urmare a faptului că pe lângă controlul specific la intrarea în țară, persoanele sunt preluate de către reprezentanții Direcției de Sănătate

Publica pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere și efectuarea controlului epidemiologic.

Citeste si: Coronavirus: Când vom reveni la „normalitate”? „Avem nevoie de un efort ambiţios”

După încheierea formalităților și stabilirea măsurile dispuse de către personalul medical aflat în punct, mașinile sunt preluate de către echipaje de poliţie şi jandarmi pentru a fi conduse spre locațiile stabilite pentru carantinare sau pentru autoizolare.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Calendar ortodox 16 mai 2021: Ce mare Sfant este praznuit astazi, in Duminica... Calendar ortodox 16 mai 2021: Ce mare Sfant este praznuit astazi, in Duminica Mironositelor!
spotmedia.ro
Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e... Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e vaccinată, dar numărul de îmbolnăviri crește
spotmedia.ro
Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al... Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al bateriilor
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală” Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală”
infoactual.ro
Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață.... Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață. „Proastă decizie”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si