Varză călită. Așa se prepară corect! Ingredientul care îi dă tot gustul

Varza călită se face foarte uşor şi este delicioasă. Vă prezentăm o reţetă care merită încercată.

R.B., marți 11 februarie 2020 , 18:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

    Varză călită. Ingrediente

    O varză

    2 morcovi

    3 ardei

    Citeste si: Varza murată face miracole pentru organism. Află de ce probleme te scapă

    Bulion

    Sare

    Piper

    Un kilogram de carne de porc

    Ulei

    Varză călită. Mod de preparare

    Varză călită. Tăiaţi carnea cubuleţe şi o puneţi într-o tigaie cu puţin ulei încins. O lăsaţi să se rumenească puţin.

    Citeste si: Varza murată. Cât de periculoasă este, de fapt, zeama de varză acră pentru sănătate

    Varză călită

    Tocaţi varza mărunt şi o frecaţi cu puţină sare. Daţi morcovul prin răzătoare şi tocaţi ardeiul. Puneţi puţin ulei într-o tigaie şi adăugaţi morcovul şi ardeiul. În momentul în care s-au călit legumele, adăugaţi o lingură de bulion, după care adăugaţi treptat varza.

    Citeste si: Cea mai bună reţetă de varză murată la butoi! Secretul pe care toate gospodinele ar trebui să îl ştie!

    Varză călită

    Varză călită. Puneţi apă peste ea şi o lăsaţi să fiarbă. După ce a fiert, adăugaţi carnea rumenită. Se pune sare şi piper şi se lasă să fiarbă. La final, adăugaţi puţin leuştean.

    Citeste si: Cum se pune varza la murat! Reteta bunicilor! Nu ai cum sa dai gres cu aceasta

    Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
    Te-ar putea interesa si