Verdict crunt pentru ”Axinte”! Actorul Florin Petrescu a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Procesul în care Florin Petrescu era inculpat fusese deschis în 2012.

Petru Luca, sâmbătă 24 octombrie 2020 , 12:00

axinte
Florin Petrescu a scăpat de un proces complicat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Procesul în care Florin Petrescu era inculpat fusese deschis în 2012. Florin Petrescu, alias Axinte, a fost condamnat la doi ani de închisoare într-un dosar deschis în urmă cu opt ani, fiind anchetat pentru trafic de influență. Actorul ar fi fost trimis de Dan Diaconescu să discute cu Florin Secureanu despre bani și o "sponsorizare" a postului tv, în contextul în care OTV difuza o emisiune cu presupuse nereguli financiare existente la Spitalul Clinic ”Nicolae Malaxa” din București.

Citeste si: Axinte audiat la DNA. Actorul este acuzat de trafic de influență

Secureanu, managerul spitalului Malaxa, l-a denunţat atunci pe Florin Petrescu. Potrivit România TV, medicul l-a acuzat pe ”Axinte” că ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de televiziune, OTV.

Cunoscutul actor va executa 60 de zile de muncă în folosul comunității 

Axinte și-a recunoscut faptele în fața judecătorilor, după opt ani de audieri. De asemenea, actorul a mărturisit că regretă ce a făcut în acea perioadă, așa că a beneficiat de clemență din partea judecătorilor, care au decis următoarele: "Condamnă inculpatul la pedeapsa principală de 2 ani închisoare. În baza art. 91 alin. 1 C. pen. dispune suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei principale de 2 ani inchisoare pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani", așa a sunat verdictul magistraților

axinte
Florin Petrescu a devenit celebru ca membru al unui grup umoristic

Potrivit deciziei instanței, Axinte trebuie să respecte mai multe măsuri în perioada supravegherii: a) sa se prezinte la Serviciul de Probatiune Bucuresti la datele fixate de acesta; b) sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa; c) sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile; d) sa comunice schimbarea locului de munca; e) sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mjloacelor sale de existenta. Florin Petrescu va executa 60 de zile de muncă în folosul comunității.  


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si