Verdict dur din partea judecătorilor pentru interlopul acuzat că și-a omorât iubita în bătaie! Marina a murit în spital, după ce Alexandru Iordan spune că ”i-am dat două palme” EXCLUSIV

Pe 22 martie, o tânără de 33 de ani a murit la spital, familia victimei acuzându-l de crimă pe interlopul Alexandru Iordan.

Author: Petru Luca miercuri 02 septembrie 2020 , 17:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe 22 martie, Marina, o tânără de 33 de ani, a murit la spital, familia victimei acuzându-l de crimă pe interlopul Alexandru Iordan, care și-ar fi snopit iubita în bătaie. Când a fost internată în stare gravă la Spitalul Universitar din Capitală, cu traumatisme severe și cu splina distrusă, tânăra le spusese medicilor că a căzut în baie!

Considerându-se nevinovat, Alexandru Iordan a declarat doar că ”i-am dat două palme” și că Marina ”a căzut de pe targă când au dus-o la spital”, convingându-i inițial pe judecători să nu accepte arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Ulterior, Judecătoria Buftea a decis înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv, dar în aprilie Tribunalul Ilfov a schimbat decizia, acceptând contestația lui Alexandru Iordan, care a fost judecat o perioadă în libertate. 

Citeste si: Fiul lui Emi Pian și-a tatuat chipul tatălui său pe braț! Gabriel a scris pe mână un mesaj în engleză și altul în limba țigănească!

Și mama victimei crede cu tărie că Iordan a fost cel care a bătut-o pe Marina, așa cum femeia a scris chiar pe Facebook în dimineața morții fetei ei. ”A bătut-o până a băgat-o în comă, i-a spart

splina în ea, i-a rupt coastele și i-a făcut hematom cât 50% din creier, a dus-o la spital prea târziu și a intrat în comă profundă, cu toate insistențelor doctorilor, din noaptea aceea, fata mea a murit (…) Rog să se cerceteze în amănunt deoarece eu, mama ei, am stat la ușile spitalului și nimeni nu mi-a spus nimic concludent, să nu mai dau șanse copilului meu.  Nimeni, până azi, când, dorind să cer copie după fișa copilului, să merg la alți specialiști pentru păreri, cei de la spital mi-au dat cumplita veste că fiica mea, la ora 07.55, a decedat”,  a dezvăluit mama Marinei. 

Până la urmă, însă, cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte, interlopul Alexandru Iordan a ajuns în arest preventiv, de unde a încercat să scape din nou, contestând decizia la Curtea de Apel București, pe 13 august anul curent. Numai că judecătorii respectivei instanțe i-au respins cererea pe 18 august, așa că Alexandru Iordan va rămâne în detenție, trebuind să achite și 300 de lei cheltuieli de judecată. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si