Veste crunta pentru Cristi Minculescu. Artistul nu mai are ce sa faca
Life

Veste crunta pentru Cristi Minculescu. Artistul nu mai are ce sa faca

M. P.
26 mai 2018

Cristi Minculescu a primit o veste trista si din pacate nu mai are ce sa faca.

Indragitul artist rock a pierdut procesul pentru folosirea numelui Iris. El nu mai are voie sa foloseasca numele trupei in concerte.

Citeste si: Surpriza uriasa! Cine sunt primii “faimosi” care vor sa participe la noua editie Exatlon! Avem declaratii exclusive

Cristi Minculescu s-a aflat in proces cu fostii sai colegi din trupa Iris. Marca apartine membrului fondator al formatiei, Nelu Dumitrescu.

Liderul trupei Iris si detinatorul de drept al marcii, Nelu Dumitrescu, a fost nevoit sa se judece cu cei care au ales sa paraseasca trupa si sa-si faca una noua (Cristi Minculescu, Doru Borobeica si Valter Popa), pentru ca fostii sai colegi continuau sa se prezinte in spectacole tot Iris.

Citeste si: Catalin Cazacu a rupt tacerea abia acum despre relatia dintre el si Vladimir Draghia. Ce se intampla cu castigatorul EXATLON

Acum, instanta a hotarat ca renumitul rocker Cristi Minculescu nu mai are voie sa foloseasca titulatura Iris in concerte. Decizia a fost data de Curtea de Apel Bucuresti in data de 24 mai, informeaza libertatea.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook